CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Să Faci Cadou Un Leagăn Sau Balansoar Pentru Bebeluși?

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți să faci cadou un leagăn sau balansoar pentru bebeluși? Nu este atât de greu pe cât te-ai aștepta. De fapt, este chiar ușor să găsești ce îți trebuie.

Cauți să faci cadou un leagăn sau balansoar pentru bebeluși?

Lista articolelor necesare pentru a-l întâmpina așa cum se cuvine pe noul membru al familiei se tot extinde: articole de îmbrăcăminte pentru bebeluș, accesoriile pentru alimentație, mobilierul pentru decorul camerei, articolele pentru transport. În contextul unei game extreme de diversificate, cum știi însă care sunt articolele de care te vei folosi în perioada de până la un an a copilului?

Sfaturi utile pentru a cumpăra cadou un leagan multifunctional pentru bebelusi:

Pentru a te asigura că vei achiziționa doar accesoriile și articolele de care te vei folosi în primele luni, respectiv primii ani ai bebelușului, poți ține cont de sfaturile de mai jos:
- Achiziționează un număr restrâns de haine și accesorii pentru nutriție Hainele sunt printre cadourile cele mai populare, așa că fii sigură că veți primi multe haine simpatice de la cei apropiați. Alege hăinuțe practice, din materiale naturale, dar rezumă-te la câteva salopete, care sunt cele mai folosite în primele luni de viață, șosete, căciulițe, câteva perechi de pantaloni și bluze simple, modele cu mânecă scurtă și lungă. În câteva luni, toate hainele trebuie înlocuite, cel mic crescând constant în primele luni de viață. În ceea ce privește biberoanele, vesela pentru momentul meselor, nu te îngrijora, aceste articole sunt disponibile, pe lângă magazinele de specialitate, în orice farmacie, așa că le vei găsi la orice oră.
- Transportul bebelușului: căruciorul și scaunul de mașină reprezintă modalități pentru a transporta bebelușul în siguranță.
- Jucării: nu te grăbi să umpli camera celui mic cu jucării, pentru că în primele luni, nu va fi nevoie decât de cele pentru dentiție, câteva jucării senzoriale și de jucăria de somn, pentru formarea obiceiului sănătos de somn.

Somnul odihnitor este esențial pentru bebeluși, așa că mediul în care cel mic își petrece cea mai mare a timpului în primii ani de viață trebuie să reprezinte prioritatea ta: decorul camerei va fi unul minimalist și vei evita să aglomerezi spațiul: patul de bebe, un fotoliu confortabil pentru mămică și un dulap pentru depozitarea hăinuțelor este suficient, pentru început.

Alege și un leagăn - balansoar pentru bebelușul tău, care te va ajuta să îl liniștești mai repede, atunci când este mai agitat. Aceste leagăne se balansează singure, oferind relaxare și un somn liniștit, prin intermediul mișcărilor calmante.

Poți opta pentru cele clasice sau cele portabile, în funcție de preferințe și modalitatea de utilizare. Iată care sunt funcțiile cu care sunt prevăzute leagănele:
- telecomandă pentru activarea sistemului de balansare și/sau a sunetelor;
- sistem de vibrații relaxante pentru bebe; - echipare cu pernă moale pentru confort și siguranță;
- diversitatea culorilor și imprimeurilor;
- posibilitatea de utilizare minim 1 an, reprezentând astfel o investiție pe termen lung.

Vezi si recomandarile noastre de leagane si balansoare pentru bebelusi, in tendinte actuale:

Poate fi un cadou util pentru o prietenă gravidă ce așteaptă primul copil sau unei persoane din familie ce tocmai a născut, apoi de botez sau pur și simplu pentru copilul tău, pentru a avea un somn cat mai odihnitor si placut. Găsești recomandări bune de leagane si balanoare și în culori vii, pe roșu, roz, pentru fetițe, dar și pentru baieți, cu tot felul de activități care să-i strârnească curiozitatea și să-i țină ocupați.. chiar și pentru câteva momente.

Ca si sfat, recomandam balansoarele cu miscare de leganare tridimensionala, imitand leganatul in bratele. In plus, va puteti orienta catre un leagan cu pliere compacta pentru transport sau depozitare. V-ar ajuta destul de mult in deplasari. Credem totusi ca cele mai apreciate sunt cele cu peste 10 cantecele de leagan si 5 tipuri de sunete din natura preinregistrate. Alege asadar un cadou inspirat pentru bebe!
 

Balansoare bebe din lemn - pot  fi folosite atat in interior, cat si in exterior, pe suprafete plane: