CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Geci De Blugi Oversize, Lungi Sau Brodate

Actualizat: 30 April, 2024 | Rating:

🎁 Găsește hainele preferate. Înnoiește-ți garderoba pentru noul sezon! Ce geci de blugi de damă oversize, lungi, brodate sau clasice sunt la modă anul acesta?

Geci de blugi oversize, lungi sau brodate

Cel mai probabil ai avut întotdeauna piese vestimentare din jeans în garderobă, fie că este vorba de geci, pantaloni, fuste sau salopete, acest material fiind extrem de versatil pentru crearea unor ținute comode și de efect. Ultimele tendințe aduc în prim plan modele atipice de geci de blugi, fiind disponibile în multiple variante: oversized, de lungimi diferite (scurte, până în talie sau lungi), simple și în diferite nuanțe sau brodate.

Cum poți asorta gecile de blugi oversize? Indiferent de modelul achiziționat, gecile din jeans pot completa stilul vestimentar pe care îl porți cel mai des sau poți contura diferite stiluri, pentru apariții zilnice inedite:
- Ținute feminine: geaca din jeans cu broderii florale reprezintă un layering excelent pentru ținutele feminine, cu tentă romantică. Adaugă geaca unei rochii dintr-un material vaporos, cu aspect ușor prețios și vei contura un outfit care poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și în serile plăcute din anotimpurile calde.

Vezi reducerile zilnice de pe Answear, FashionDays sau chiar eMag. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/ nu se potriveste.
- Ținute aparținând stilului street-style: stilul street-style este nonconformist, creativ, fiind abordat din ce în ce mai mult de marile case de modă, influențe exersate și preluate ulterior de pasionatele de modă din întreaga lume.
- Ținute casual: gecile din blugi, precum și alte piese vestimentare confectionate din jeans sunt prin definiție aliatul ținutelor casual.
Modelele în tendințe - cu mesaje sau imprimeuri brodate - adaugă un plus aerului casual, scoțând din anonimat orice ținută alcătuită în această manieră. 

 Spre deosebire de alte geci, cele din jeans în ultimele tendințe permit purtarea mai multor categorii de încălțăminte, în funcție de piesele alese pentru crearea ținutei. Încălțămintea sport este din ce în ce mai apreciată pentru alcătuirea diferitelor stiluri vestimentare și își găsește cu succes locul alături de modelul oversized de geaca de blugi, însă ținutele elegant-feminine-romantice necesită purtarea încălțămintei elegante - sandale cu toc de dimensiuni diferite, clasicii pantofi stiletto sau sandale cu platformă.
Vezi reducerile zilnice de pe Answear, FashionDays sau chiar eMag. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/ nu se potriveste.