CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Kit Epilare Cu Ceară Caldă, Granule - Tu Singură, Acasă, Pe Tot Corpul!

Actualizat: 08 May, 2024 | Rating:

🎁 Cauți să te epilezi acasă, singură, pe întreg corpul, cu rezultate ca la salon? Mergi la sigur cu aceste Kit-uri de epilare cu ceară elastică, profesională pro wax cu decantor, spatule & ulei.

Kit epilare cu ceară caldă, granule - Tu singură, acasă, pe tot corpul!

Epilarea face parte din ritualul de îngrijire periodică, existând mai multe variante pentru îndepărtarea părului. Una dintre cele mai eficiente și sănătoase proceduri de epliare este cea cu ceară - părul este îndepărtat uniform, iar perioada dintre ședințele de epilare este mai mare comparativ cu alte metode (creme, geluri, aparat de ras, aparat de epilat).

Dacă obișnuiești să mergi la salon pentru epilare cu ceară, știi că se întâmplă să nu te poți programa atunci când ai avea timp liber. O alternativă avantajoasă din toate punctele de vedere este să te epilezi singură, mai ales când ai la dispoziție kituri complete de epilare cu ceară chiar la tine acasă.

Ce conțin kit-urile de epilare cu ceara calda, cu granule?

Oferte online sunt diverse, dar toate conțin încălzitorul de ceară, benzi pentru epilat sau granule cu ceară elastică și uleiuri pentru calmarea după epilat. Diferența de la un kit la altul o reprezintă tipul de ceară naturală, respectiv rezervele de ceară incluse. O veste bună este că poți adăuga oricând elemente noi kitului pe care îl folosești, de la tipul ceară și până la încălzitorul de ceară - poți cumpăra oricând unul dublu, pentru epilare rapidă și eficientă. În plus, ține cont ca decantorul să aibă și o sită pentru părul epilat. Dacă nu o găsești în kit, alege să o cumperi separat. 

Ce tipuri de ceară profesională elastică poți achiziționa online?

Rezervele de ceară naturală sunt concepute pentru a fi potrivite mai multor tipuri de piele. Dacă ai pielea sensibilă, există tipuri de ceară speciale, dar toate conțin ingrediente naturale, precum Aloe Vera, mușețel sau miere.

Ce avantaje ai când te epilezi acasă la tine și nu la salon?

Atunci când nu ai timp să ajungi la programările de la salon sau când vrei să reduci cheltuielile, vei găsi sprijin în produsele de îngrijire și înfrumusețare, pe care să le folosești acasă.

- Economie de timp și bani Costurile pe care le vei achita pentru achiziționarea kitului sunt mult mai mici decât cheltuielile anuale necesare ședințelor de epilare la salon. În afară de economisirea banilor, vei reduce și timpul petrecut la salon, astfel că vei putea să te epilezi atunci când dorești - la orice oră sau zi a săptămânii.
- Investiție pe termen lung Kit-urile conțin tot ce ai nevoie pentru aplicarea eficientă a produsului de epilare, dar și rezerve de ceară și produse pentru calmarea după epilare. În timp ce produsele care se consumă trebuie cumpărate din nou, încălzitorul de ceară poate fi utilizat mult timp.
- Ai garanția igienizării dispozitivelor utilizate Deși sunt rare cazurile în care aparatura utilizată în saloanele de înfrumusețare nu este igienizată corespunzător, atunci când te epilezi acasă, ai siguranța că toate dispozitivele și produsele sunt utilizate, curățate și depozitate în mod corect.