CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Lenjerii De Pat Din Bumbac Pentru Bebeluși

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Toate lenjeriile de pat pentru bebeluși propuse de noi sunt compuse 100 % din bumbac, și se pot achiziționa la set, în 3, 6 sau 9 piese. Cumpără isteț!

Lenjerii de pat din bumbac pentru bebeluși

Familia s-a marit! Agitatie, schimbari, acomodare, felicitari, bucurie, cadouri, camera amenajata pentru noul venit in familie. Te ajutam si noi cu o selectie buna de lenjerii de pat pentru bebelusi si copii trecuti de 2-3 ani si uite de unde le poti achizitiona si online, mai ieftine. Ne-am uitat dupa lenjerii din bumbac 100% (foarte important!), pentru bebelusi, unele colorate cu personajele din Disney, altele albe. Ele pot fi oferite si cadou de botez, pentru gravide, pentru tinerile mamici in general. 

Bebe are nevoie de un somn linistit. Copiii mai mari au deja si ei preferinte - lenjerii de pat cu  Frozen, printese, cu Spiderman, masini, Disney, Winnie, Mickey si Minnie Mouse, ursuleti, catelusi, ratuste etc, foarte atractive, le gasesti pe CadoLand si intr-o categorie dedicata! Pentru vise frumoase! Pentru patutul bebelusului sunt indicate materiale de cea mai buna calitate, naturale.

Fetitele vor decor cochet. Click pe modelele de jos.

Sa nu spui ca nu e asa! Intotdeauna sunt atrase de culoare si model. Mergi pe ideea de cearsafuri de pat roz sau galbene. Unele sunt cu ursuleti, altele cu oite si floricele. Te asigur ca micuta ta le va adora. In plus, vor fi si placute la atingere si vor lasa pielea delicata a bebelusului sa respire.

Baieteii prefera lenjeriile de pat cu multe personaje. Click pe fiecare model.

Cand sunt foarte micuti, nu prea percep ei asa bine culorile, dar dupa cateva luni o sa vezi cat de mult le plac cearsafurile bleu si verzi, cu ursuleti, albinute si elefantei. Asadar, alege tot ce e mai colorat si mai plin de viata.

Cearsafuri si accesorii pat unisex - vesele si adorabile

Inca nu stii daca ai fetita sau baiat? Preferi sa fie o surpriza chiar si pentru tine? Ei, tot trebuie sa te pregatesti dinainte. Dupa nastere iti va fi greu sa iesi la cumparaturi. Cel mai bine e sa alegi cearsafuri unisex. Roz sau bleu, cu fluturasi, albinute sau masinute, sigur ii vor placea. Cum ziceam si mai sus, ele pot fi oferite si cadou tinerilor parinti sau de botez. Sunt lenjerii de pat pentru bebelusi la preturi accesibile, pornind de la 75 ron si pana la 750 ron. 

De ce tocmai bumbac? Uite cateva motive:

- Nu e aspru cu pielea delicata a bebelusului;

- rezista foarte bine numeroaselor spalari;

- absoarbe umiditatea usor si nu incomodeaza pielea (nu se supraincalzeste);

- nu provoaca alergii; - e destul de moale si placut la atingere etc.
 

De ce sa cumperi cadou lenjerii de pat pentru bebelusi?

Cand ai copil mic, nu e cazul sa economisesti. Are nevoie de lucrusoare special gandite pentru el. Uite 3 motive sa cumperi cearsafuri din oferta:

- nu este igienic sa-i acoperi patutul cu cearsafuri pe care le folosesti in dormitorul tau. El e foarte sensibil in primele luni de viata;

- are nevoie de un material nu satinat, ci moale si care se comporta bine cu pielea lui delicata;

- trebuie sa stea intr-un decor cat mai animat si mai colorat. Astfel face mai usor cunostinta cu tot ce-l inconjoara.

Gata cu vorba! Rasfoieste oferta si plaseaza comanda! Cearsafurile sunt de calitate buna si au un pret rezonabil! Pentru patutul bebelusului sunt indicate materiale de cea mai buna calitate, naturale, nu uitati asta! Bumbacul este materialul cel mai potrivit pentru lenjeriile de pat pentru ca este moale, fin, absoarbe umezeala si asigura un somn linistitor.

Ar trebui sa alegeti culori calde, vesele, in tonuri pastelate, cu un model modern, pentru a crea o atmosfera ambientala placuta in camera copilului. Bebelusul isi va petrece mult timp in patutul cu lenjeria aleasa de dumneavoastra si de aceea este bine sa aveti mai multe pentru a fi schimbate des. De aici si recomandarea de a le oferi si cadou, tinerilor parinti.