CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

12 Cadouri Online Pentru Iubitorii De Dulciuri

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Îți plac dulciurile? Uite 12 cadouri online pentru iubitorii de dulciuri pe care să ți le faci cadou sau să le faci cadou astăzi celui mai bun prieten!

 12 cadouri online pentru iubitorii de dulciuri

Iubitei tale ii place sa testeze retete de prajituri si torturi? Adori momentul in care mama scoate blatul perfect rumenit din cuptor? Prietena ta cea mai buna intotdeauna te asteapta cu un desert care iti rasfata papilele gustative? Arata-ti recunostinta, oferindu-le cateva accesorii de gatit, pe care le poti cumpara online. Iata la ce ne-am gandit noi!

Ustensile pentru preparat torturi aspectuoase

- Ca sa nu greseasca niciodata cantitatile, mama ta sau persoana iubita poate folosi un cantar electronic pentru bucatarie (139 lei). Nu este scump si e destul de util... pentru un tort perfect.

- Ca sa prepare apoi compozitia, ii trebuie 4 accesorii de copt (24 lei). In set gaseste inclusiv o spatula, toate fiind din materiale de calitate si destul de rezistente.
- In cazul in care doreste sa faca un desert cu mai multe creme, pentru a taia perfect blatul pe orizontala, are nevoie de un feliator blat tort (50 lei). Decat sa-l faci si sa-l tai gresit... nu mai bine investesti intr-un accesoriu precis in asa ceva?
- La final, pentru o prezentare cat mai interesanta, ii este necesar un set suport tort (510 lei). Suportul si paleta sunt placate cu argint, avand un aspect deosebit. Este un platou scump, insa si minunatia de tort are nevoie de un loc special pentru a putea fi admirat de intreaga familie. 

Prajituri servite ingenios

  - Ca sa coaca, sa taie si sa serveasca prajiturile cat mai usor, prietena ta are nevoie de o tava cu separator (40 lei). E perfect pentru ceva mare au putin timp la dispozitie, insa exista dorinta si implicare. Merita apreciata si... ajutata!

- Pentru dupa-amiezile petrecute cu gasca ei de fete, langa ceaiul de pe masa poate sa puna niste farfurii cupcakes pline cu prajituri (125). Au culori dragute si sunt feminine. Cu siguranta si cei mici vor manca cu o mai mare pofta orice ar fi in ele.
- Bineinteles, poate folosi si un platou servire, din portelan (110 lei). De altfel, e perfect nu doar pentru torturi, ci si pentru aperitive si tot felul de gustari, fructe, ideal pentru orice masa si sarbatoare in general.

- In cazul in care se apropie ziua de nastere a sotului ei, ca sa-i faca o surpriza, ii este foarte utila o tava forme inima (21 lei). Dulciurile din ea vor avea aceeasi forma!
- Pentru iubita ta recomandam 4 accesorii inedite. In primul rand, ar trebui sa aiba in bucatarie un aparat de facut prajituri (159 lei). Il primesti cu 30 de betisoare si retete de prajituri.
- Pentru diminetile in doi sunt perfecte niste wafe (125 lei). Aparatul e practic si usor de folosit. Vineri seara se poate prepara compozitia pentru wafe, iar sambata vor fi gata in doar cateva minute. Mai poti cumpara pe langa frisca, sirop de capsuni si ciocolata fina.
- Daca vrei sa gatesti ceva impreuna, atunci poti alege macarons. Cumpara online un set tava si sprit (33 lei). Ea pregateste compozitia, iar tu te ocupi de ornat. Ajutorul in bucatarie e asa important!!
- Zilele de nastere sau aniversarea casatoriei sunt ocaziile perfecte pentru a folosi o fantana de cioco (129 lei). Ofera-i-o in dar iubitei tale!

Celor mai importante femei din viata ta le place sa gateasca, sa testeze si chiar sa imbunatateasca diverse retete? Atunci tine cont de pasiunea lor cand trebuie sa le alegi cadourile pentru ziua de nastere si ofera-le cateva accesorii pentru preparat deserturi! Mai sus gasesti 12 idei de cadouri pentru pasionatii de gatit... sau poti alege si din categoria dedicata Cadouri online pentru pasionatii de gatit