CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

9 Modele Noi De Cizme și Ghete Din Cauciuc, De Ploaie, Femei

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă noile modele de cizme și ghete din cauciuc, impermeabile, pentru femei, poze, oferte speciale, avantaje, cum să le porți și ultimele tendințe.

9 modele noi de cizme și ghete din cauciuc, de ploaie, femei

Se pare ca designerii de incaltaminte au decis sa se foloseasca de beneficiile materialelor sintetice intr-un fel practic foarte binevenit si apreciat de publicul feminim. Astfel, in ultima perioada, a luat amploare trendul cizmelor si ghetelor de cauciuc. Acest tip de incaltaminte este deja popular printre femei, care nu ezita sa il poarte in sezonul rece, cand ploile sunt foarte frecvente.

CadoLand.ro iti recomanda un TOP 9 cu cele mai frumoase modele de cizme de ploaie - pe care le poti comanda online 

Chiar daca afara ploua, aceste modele de cizme si ghete din cauciuc iti vor insenina ziua. Sunt fabricate dintr-un material de cea mai buna calitate, iar dincolo de acest aspect, incaltarile sunt deosebit de moderne si chic. Se pot purta foarte bine in combinatie cu o pereche de colanti, skinny jeans, fuste sau rochii midi, casual. 

Comode si calduroase, datorita captuselii din interior...

Cizmele scurte din cauciuc sunt foarte versatile si trebuie doar sa ai o imaginatie bogata si le poti asorta la multe tinute. Usor peste nivelul gleznei, pot fi purtate cu pantaloni cropped, colanti si jeansi cu mansetele indoite. Model finut, fashionist, cu talpa subtire dreapta si toc jos. Cu insertii elastice supradimensionate si un croi asimetric, sunt deosebit de fancy. 

O selectie de magazine online de unde iti poti achizitiona o pereche de cizme de ploaie rezistente  

-  Modele lucioase de la eMag - lungi si scurte

- de la Answear - majoritatea sunt negre sau gri, pentru o tinuta mai eleganta.

- sau de pe dEpurtat - majoritatea fiind cu Transport Gratuit. 

Iata asadar noutatile sezonului rece. Modele deosebite, cool, unele vesele, altele mai serioase, in diferite cromatici si finisaje, reusesc sa ne cucereasca la prima vedere desi sunt confectionate dintr-un material atat de banal precum cauciucul.

 
 

Vine ploaia, bine-mi pare! Dupa ce l-ai purtat prin ploaie si ti-au protejat picioarele de umezeala, sterge-le cu o carpa umeda pentru a indeparta murdaria si lasa-le la uscat intr-un spatiu intunecat si racoros. Reusesc sa-ti scoata tinuta din anonimat, fara niciun efort, nu-i asa?