CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Accesorii De Iarnă Pentru Mămici

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Set accesorii de iarnă: sac de dormit îmblănit cu husă specială pentru transport. Mănușă termo specială de iarnă pentru cărucior. Geantă mămici. Și altele!

Accesorii de iarnă pentru mămici

Accesorii de iarna pentru mamici - manusi termo pentru carucior sau protectii de iarna pentru portbebe-uri, toate extrem de utile pe vreme rece! Utile, calduroase, pentru mama si bebe. Spune "pa pa" la mainile reci atunci cand impingi caruciorul prin parc, iarna!

Confortabila, calda si moale, manusa pentru carucior Grab Me este partenerul ideal pentru lunile reci de iarna. Diferite variante de atasare la toate modelele de carucioare. Ataseaza cele doua parti prin fermoarul existent, pentru a potrivi manusa Grab Me la carucioarele cu maner continuu. Detaseaza cele doua parti pentru a putea fi folosite ca si manusi separate.  Grab Me poate fi atasat la un carucior cu maner continuu sau la un carucior cu doua manere separate. Manusa poate fi atasata cu capse pentru o fixare mai buna.

Manusi transformabile pentru cadru si protectii de iarna. Click pe produsele preferate pentru detalii:

Aceste manusi transformabile sunt ideale pentru orice tip de carucior fiind detasabile. Exteriorul este impermeabil: protejeaza impotriva vantului si este rezistent la apa, protejeaza mainile in conditii meteo adverse.Interiorul este dintr-un material sintetic adaptat la conditiile de iarna, care poate fi inlocuit, este usor, mentine constanta caldura chiar si la temperaturi extrem de scazute. Materialul care vine in contact direct cu mainile este din plus, de aceea este placut la atingere, moale, termo-izolant.

Manusile se pot transforma cu usurinta printr-un fermoar si pot fi atasate de cadru cu ajutorul unor capse. Banda interioara din cauciuc din zona incheieturii va protejeaza mana de aerul rece. Manusa are o functie suplimentara: poate fi atasata de scaunul caruciorului pentru a incalzi mainile bebelusului. Mentine constanta caldura mainilor, chiar si la temperature de pana −20 °C. 

Usor de utilizat, datorita sistemului inteligent de prindere, protectia de iarna ISARA a fost creata pentru un comfort deplin pe timpul iernii. Interiorul pufos si extrem de placut la atingere intregeste aspectul deosebit al acestei protectii. Protectia de iarna ISARA imbratiseaza bretelele sistemului de purtare cu niste breteluse aflate in partea superioara a acesteia care se inchid cu usurinta cu niste capse. Apoi, cu o fundita frumoasa sau un nod se inchide partea inferioara a protectiei de iarna, asigurand o potrivire perfecta peste sistemul de purtare. Este partial detasabila, astfel incat atunci cand intri intr-o incapere calda direct din frigul de afara, iti poti proteja bebelusul de supraincalzire.

Partea superioara a protectiei de iarna este suficient de inalta pentru a asigura caldurica si confortul bebelusului. Buzunarele devin cel mai bun prieten al tau, oferind protectie de frig pentru maini, iar in acelasi timp, posibilitatea de a-ti imbratisa micutul in timp ce este purtat. Este un material dens, dar care permite corpului sa respire, fiind folosit de catre producatorii de haine specializate pentru munte si pentru sporturile de iarna. Rezultatul este un produs rezistent la apa si la vant, permitand corpului sa respire, pastrand caldura in acelasi timp. Poate fi folosita si ca paturica moale, atunci cand schimbi scutecelul bebelusului tau sau cand acesta doarme il poti folosi ca acoperitoare. 

Impermeabilitate, rezistenta la umezeala si vant, caldura. Click & Cumpara Online: