Decorul camerei copiilor este o activitate plăcută pentru părinți, în special datorită accesoriilor decorative colorate și vesele. În plus, cele mai mult modele de covorașe, lenjerii și alte articole decorative au multiplă funcționalitate: funcție decorativă, de protecție a copilului în timpul jocului, funcție educativă, de relaxare etc.

Iată cum se alege covorul potrivit pentru camera copilului. Sfaturi si recomandarea noastra: covorul puzzle, cu burete moale

- Tipul de covor Desigur că alegerea tipului de covor reprezintă o chestiune care ține de preferințele personale: unele persoane preferă să lase parchetul sau pardoseala descoperite și să opteze pentru un covor decorativ, în timp ce altele optează pentru un covor pentru toată dimensiunea camerei. O altă variantă este alegerea unei mochete, fie într-o singură culoare, fie cu un model, pentru asigurarea protecției termice.

- Dimensiunea camerei Orice element de amenajare și decor care este integrat într-o încăpere trebuie să fie achiziționat doar atunci când corespunde dimensiunilor corecte ale încăperii. Astfel, se impune efectuarea măsurătorilor înainte de orice achiziție.

- Preferințele micuților Dacă nu este vorba despre copii foarte mici și se poate comunica eficient cu micuțul, alege să îl întrebi despre preferințele sale în ceea ce privește culoarea sau modelul. Cu toate detaliile tehnice, nu trebuie să uiți că este vorba despre camera celui mic și nu despre living, pe care îl amenajezi pentru a fi cât mai practic. Optează pentru covorașe din spumă, cu cifre, litere, animale, personaje din desene, pentru a contribui la activitățile distractive zilnice.

Covor puzzle din burete cu litere 10 pie...
Detalii
Covor puzzle din burete cu cifre, pentru...
Detalii
Covor puzzle din spuma Vehicles 9 piese...
Detalii
Covor puzzle din spuma Cars 3 Modular Ra...
Detalii

Avantajele covorașelor din spumă:

- sunt plăcute estetic, înveselind camera copilului;
- contribuie la învățarea figurilor geometrice, a literelor, cifrelor, în funcție de tematica selectată;
- oferă un spațiu de joacă excelent;
- spuma are caracteristici termoizolante, protejând copilul de răcoarea pardoselilor;
- sunt alcătuite din piese confecționate doar din materiale sigure, conforme cu standardele în vigoare pentru acest tip de produse.

Cel mai frecvent, acestea sunt recomandate pentru bebelusi, pentru că, în general, de la aceasta vârstă sunt mai concentrați și doresc să învețe, sa descopere, in schimb nici nu au echilibru si daca pica.. sa pice in fundulet. Covorașe din spumă cu personajele preferate din desene Inclusiv pentru cei mici, este o adevărată bucurie să își revadă personajele preferate. În cazul în care copilul tău deja își exprima interesul și pasiunea pentru anumite personaje din desene, avem vești bune: există covorașe din spumă simple sau tip puzzle cu acestea.

Covor puzzle din spuma Sotron Frozen 8 p...
Detalii
Covor puzzle din spuma Animals 9 piese...
Detalii
Covor puzzle din spuma Sotron Minnie & M...
Detalii
Covor puzzle din spuma Cars 3 Race of a ...
DetaliiCovorasele de tip puzzle sunt, in conceptia multor parinti, jucarii ideale pentru copiii mici. De regula prefera sa se joace pe moale, fara sa se loveasca daca se dezechilibreaza. Sunt colorate, moi, usor de manevrat si, in plus, pot fi jucarii educative pentru micutii curiosi sa exploreze cat mai mult lumea din jur. Atentie insa sa le aspirati in permanenta.
Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Alte articole


Cantare pentru bebelusi si copii. Un cadou util tinerilor parinti!
Cantare pentru bebelusi si copii. Un cadou util tinerilor pa...

Printre articolele absolut necesare pentru bebeluși și copii se numără și cântarul: încă din primele săptăm&ac...

Cauti cadouri pentru copii de 10 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative
Cauti cadouri pentru copii de 10 ani, fetite? Jucarii si joc...

Pentru fetele de 10 ani, un cadou potrivit ar putea însemna o provocare: la această vârstă, nu mai sunt la fel de in...

Cauti cadouri pentru copii de 10 ani, baieti? Jucarii si jocuri educative
Cauti cadouri pentru copii de 10 ani, baieti? Jucarii si joc...

Spre deosebire de fetițe, băieții de 10 ani sunt mult mai puțin interesați de modă, haine și modul cum le stă părul, astf...


Cauti cadouri pentru copii de 9 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative
Cauti cadouri pentru copii de 9 ani, fetite? Jucarii si jocu...

La nouă ani, viața este distractivă, de dimineața până seara! La această vârstă, fetițele adoră să alterneze...

Cauti cadouri pentru copii de 9 ani, baieti? Jucarii si jocuri educative
Cauti cadouri pentru copii de 9 ani, baieti? Jucarii si jocu...

Jucăriile evoluează de la an la an, însă pofta de joacă a celor mici rămâne constantă! Pentru a-i bucura de săr...

Cauti cadouri pentru copii de 8 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative
Cauti cadouri pentru copii de 8 ani, fetite? Jucarii si jocu...

La 8 ani, copiii evoluează constant și, aflându-se la jumătatea drumului de creștere, au dobândit deja abilități...


Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.