Imprimante Inkjet, laser, foto sau 3D? Cele mai bune recomandari, pe diferite branduri, preturi, culori si functionalitati. Oricine are nevoie de o imprimanta. Datorita omniprezentei calculatoarelor in viata cotidiana, acestea sunt folosite intensiv pentru documentele de birou si au ajuns sa fie folosite inclusiv pentru plata facturilor, rezervarea biletelor de avion, iar toate aceste documente au nevoie de a fi tiparite.

Imprimantele sunt de mai multe tipuri
Clasificarea acestora se face in functie de modul in care se face imprimarea sau in functie de culoarea in care se printeaza. Astfel, se intalnesc urmatoarele tipuri de imprimante: matriceale (cu ace); inkjet; laser ; monocrome; color; simple sau multifunctionale.

Imprimi rapid, direct de la dispozitivul mobil,pentru bugetul si cerintele tale:

Multifunctional inkjet color HP DeskJet
Detalii
Multifunctional Inkjet Canon Pixma MG665
Detalii
Multifunctional Inkjet Canon Pixma MX-49
Detalii
Multifunctionala HP Deskjet Ink Advantag
Detalii


.
Cu prima imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 3775 All-in-One Economisesti spatiu si bani si imprimi in mod wireless cu cea mai mica imprimanta all-in-one din lume. Obtii cartuse de cerneala la un cost redus si toata puterea de care ai nevoie, cu aceasta imprimanta compacta. Imprimi, scanezi si copiezi practic de la orice dispozitiv mobil. In plus o gasesti si cu 20% reducere.
De unde poti cumpara online imprimante laser,Inkjet,matriciale sau 3D? Vezi ofertele zilnice de pe eMag, Evomag, Cel sau Flanco. Alege sa cumperi online!
Imprimantele matriceale sunt deja istorie, iar vremea de glorie a acestora a apus demult. Inkjet-urile utilizeaza cerneala pentru a printa documentele. Sunt cele mai ieftine imprimante de pe piata, avand avantajul preturilor mici in cazul in care se face umplerea cartuselor de cerneala si sunt folosite mai ales in mediul casnic.

Dezavantajul principal este reprezentat de numarul mic de pagini ce se poate printa folosind un set de cartuse si de faptul ca cerneala se usuca foarte repede iar capetele de printare se infunda. Viteza de printare este mica, iar calitatea tipariturilor este medie.

Multifunctional laser monocrom HP LaserJ
Detalii
Multifunctional laser color HP LaserJet
Detalii
Multifunctional laser monocrom Samsung S
Detalii
Multifunctional laser color HP LaserJet
Detalii

.

Imprimantele laser folosesc tonerul pentru a tipari.
Cartusele sunt de capacitate mare, iar numarul de pagini ce poate fi printat cu un singur cartus este de 3 – 4 ori mai mare fata de imprimantele cu cerneala. Capetele de printare nu se infunda niciodata, iar calitatea textului printat este excelenta. Datorita acestor calitati cat si a vitezei mari de printare, reprezinta cea mai ieftina alegere pentru activitatea de birou.

Cresteti productivitatea cu imprimarea rapida fata-verso. Productivitate Enterprise la viteze fenomenale


Imprimanta laser alb-negru HP LaserJet P
Detalii
Multifunctional HP OfficeJet Pro 8725 Al
Detalii
Multifunctionala HP PageWide Enterprise
Detalii
Multifunctional inkjet color CISS Epson
Detalii


Imprimantele monocrome sunt mai rar intalnite si printeaza folosind numai culoarea neagra.Au insa cel mai mic pret de achizitie si de exploatare, fiabilitatea acestora este legendara si sunt usor de intretinut si de reparat, fiind utilizate mai ales in mediul casnic.

Imprimantele color folosesc amestecul de culoare CMYB pentru a obtine culorile dorite de utilizatori. Imprimantele simple sunt cele ce nu au functii suplimentare. Sunt utilizate doar la tiparirea documentelor, sunt simple, robuste, au costuri de exploatare mici si sunt elegerea perfecta pentru a fi utilizate acasa.

Dar ce zici de aceste Imprimante foto?

Imprimanta foto Canon SELPHY CP1200, Wir
Detalii
Imprimanta cu jet Epson ITS L1800, A3 pe
Detalii
Imprimanta foto portabila Polaroid ZIP,
Detalii
Imprimanta Foto Canon SELPHY CP1200, Wir
Detalii


Imprimante speciale pentru mediul de afaceri Multifunctionalele sunt in ultimul timp foarte raspandite in mediul de afaceri, fiind alegerea ideala pentru o companie. Acestea inglobeaza mai multe functii: scanare: folosite pentru scanarea si inregistrarea copiilor electronice ale documentelor; copiere: in acest caz, imprimanta indeplineste rolul de copiator si multiplica documentele in orice cantitate dorita de utilizator. Acestea pot fi copiate chiar si dubla fata, datorita unei tehnologii speciale; primeste si trimite faxuri: este necesara doar o linie telefonica, iar imprimanta se va transforma intr-un fax.

Imprimante 3D, cu precizie mare. Click pe fiecare pentru detalii si preturi.

Imprimanta 3D mElephant Makeblock, exten
Detalii
Imprimanta 3D, UP, Box are o viteza de l
Detalii
Imprimanta 3D, UP, Plus 2 cu structura r
Detalii
Imprimanta 3D Colido 2.0 Plus pentru aca
Detalii


.
Acest tip de imprimanta reprezinta alegerea perfecta pentru o companie de mari dimensiuni, datorita costurilor scazute de exploatare, a faptului ca ocupa mai putin spatiu (fata de cele trei aparate a caror functii le cumuleaza), iar viteza de imprimare a documentelor este foarte mare.
De unde poti cumpara online imprimante laser,Inkjet,matriciale sau 3D? Vezi ofertele zilnice de pe eMag, Evomag, Cel sau Flanco. Alege sa cumperi online!

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.