CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Aparate De Aerosoli Pentru Copii - De Ce Poate Fi Un Cadou Util Oricărei Mămici?

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un cadou util pentru o mămică? Descoperă aparatele de aerosoli pentru copii, ce vor ajuta foarte mult mămicile, fiind un dar memorabil și original.

Aparate de aerosoli pentru copii - de ce poate fi un cadou util oricărei mămici?

Ai printre prietene mămici mai mult sau mai puţin experimentate, în ceea ce priveşte educaţia copiilor lor? Pentru că astăzi ne-am gândit să oferi persoanelor dragi un aparat de aerosoli. Nu, nu este o glumă, este cât se poate de util acest aparat, mai ales dacă cei mici suferă de anumite infecţii respiratorii sau pulmonare. Nu degeaba cei mai mulţi copii sunt aduşi regulat la malul mării. Briza şi aerul marin întăresc sistemul imunitar. Soarele reprezintă o altă sursă de sănătate, dar când aceste lucruri nu sunt posibile, în timpul iernii – spre exemplu – sau când efectiv nu ai capacitatea, în primul rând financiară, de a-ţi duce copilul în vacanţă la mare sau la munte, terapia cu aerosoli naturali iese din calcul.

O alternativă nu la fel de costisitoare, de obicei, o reprezintă aparatele cu aerosoli artificiali.

A nu se confunda cu inhalatoarele, deşi ambele dispozitive sunt folosite pentru administrarea medicamentaţiei, cele din urmă sunt portabile şi pot fi ţinute în mână. Noi recomandăm aparatele cu aerosoli (nebulizatoarele), pentru că sunt mult mai uşor de folosit. Cu toate acestea, trebuie citite foarte bine instrucţiunile înainte de utilizare. Persoana căreia îi faceţi cadou un astfel de dispozitiv nu va întâmpina astfel de probleme în a-l utiliza corespunzător. Este foarte important ca, în momentul în care copilului îi sunt administrate medicamentele, să stea nemişcat şi să nu plângă. Durează aproximativ 10 minute, până ce acestea îşi fac efectul.

Cauti un aparat de aerosoli copii mai ieftin si totusi performant? Verifica promotiile saptamanii. Gasesti mereu reduceri sau oferte speciale pe eMAG, BestKids, Nichiduta sau Chicco. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.
Nebulizatoarele se găsesc pe piaţă în două variante: cu compresor şi cu ultrasunete. Ambele sunt electrice. Se conectează la priză, dar funcţionează şi cu baterii. Cele cu ultrasunete produc mai puţin zgomot şi sunt mai practice. Medicaţia este mult mai uşor de inhalat. Poţi opta şi tu pentru acest tip, preferat de majoritatea mamelor. În funcţie de vârsta copilului, se acordă ajutorul necesar pentru folosirea aparatului ales. Este mai mult vorba despre supravegherea şi sfătuirea corespunzătoare situaţiei în sine, pentru că în fond, utilizarea niciunui astfel de dispozitiv nu este complicată.

Rapiditatea cu care este nebulizat medicamentul si design-ul robust al dispozitivului este foarte potrivita pentru pacientii care sufera de astm si au nevoie de
tratament.

Click pe aparatul de aerosoli pentru copii preferat pentru mai multe detalii si preturi:

Caracteristici Principale Aparatul de aerosoli Scian NB-215 (model nou 2016):
- Trasforma medicamentele lichide in particule microscopice - aerosoli, usor de inhalat si cu efect terapeutic rapid;
- Ideal pentru tratamentul la domiciliu;
- Potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti;
- Poate fi utilizat orice tip de medicament;
- Nebulizare cu compresor;
- Tub cu lungime mare;
- Rata crescuta de nebulizare;
- Filtru de praf;
- Capacitatea cupei de medicamente: 6 ml;
- Suport ingenios pentru sustinerea kitului de nebulizare.


Orice copil se va învăţa repede cu el şi nu îl va mai considera un impediment. Râmâne la latitudinea ta ce tip de model alegi, dacă nu cunoşti toate detaliile legate de afecţiunea sau problema de sănătate în cauză, întreabă înainte să faci alegerea greşită. O mamă ştie cel mai bine ce îi trebuie pentru copilul ei, iar tu o poţi ajuta mai mult, când deţii informaţiile corecte si vei face astfel si un cadou potrivit pentru copilul ei.

Important este ca toate sunt foarte usor de folosit pentru tratamentul facut acasa si transforma medicamentele lichide in particule foarte fine, usor de inhalat. Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si atenua stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea.
Cauti un aparat de aerosoli copii mai ieftin si totusi performant? Verifica promotiile saptamanii. Gasesti mereu reduceri sau oferte speciale pe eMAG, BestKids, Nichiduta sau Chicco. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.