CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Balansoare și Hamace De Grădină Pentru Momente De Relaxare

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un leagăn de grădină sau un hamac? Hamace, leagăne suspendate și balansoare pentru relaxare în grădină. Bucură-te de prețuri excelente pentru momente de relaxare de neuitat.

Balansoare și hamace de grădină pentru momente de relaxare

Este cald, iar vremea ne permite sa ne petrecem cat mai mult timp in mijlocul naturii. Credem ca o idee minutata poate fi amplasarea unui hamac sau balansoar undeva la umbra, in curte, in propria gradina, sau undeva intr-o padure departe sau... la birou si pana la urma si in balcon daca spatiul iti permite. 

Noi venim mai jos cu 9 recomandari - modele diferite de balansoare si hamace - toate rezistente, de o persoana, doua sau chiar 3-4, in cazul in care doriti sa va cumparati unul online intr-un viitorul apropiat. 

Hamace de drumetie - cu amplasare rapida 

- sunt rezistente, sunt usor de amplasat si extrem de usoare. Unele de mai jos sunt din matase respirabila, foarte moi la atingere si impermeabile. Oricum, va recomandam sa le nu tineti sau sa stati cu ele in ploaie. Aceste hamace de drumetie pot fi oferite cadou unui prieten bun, mereu cu chef de duca, fratelui, colegului de birou sau chiar unei prietene active, ce prefera sa-si petreaca noaptea in aer liber. Hamacul cu plasa de tantari este o buna inventie.  

Hamace colorate de gradina - click pe modelele preferate pentru mai multe detalii si preturi:

pot fi amplasate atat intr-o curte mica, intr-o poienita, cat si pe o terasa sau chiar intr-un balcon de apartament, in functie de spatiu. Pentru aceste hamace colorate de gradina mereu se va gasi loc. Cred ca foarte bine puteti avea si laptopul pe brate si sa lucrati relaxat. 

Dupa cum vezi.. sunt si alt tip de hamace, mai sofisticate, care nu necesita agatare de copaci. Acestea sunt modele special create tocmai pentru a putea fi asezate oriunde aveti umbra si spatiu.. fie in gradina, in curtea din spatele casei, langa piscina, pe terasa. 

Balansoare rezistente ploii si razelor UV

Scheletul balansoarului de gradina este fabricat de obicei din otel, ce asigura o rezistenta foarte buna in timp, iar acoperisul si perna sunt confectionate din poliester, tratat sa reziste ploii si razelor UV. Puteti da CLICK pe fiecare model de mai jos si sigur gasiti ceva ideal pentru curtile si gradinile de acasa. Unele sunt pentru intreaga familie si altele pentru o singura persoana. Sa visam placut intr-un astfel de balansoar... alaturi de o carte pe gustul nostru.  

Simplul auz al cuvantului balansoar sau hamac ne poarta cu gandul departe, la anii copilariei, cand ne leganam cu orele, afara cu vecinii. Hai sa ramanem copii si sa iubim hamacele, sa iubim sa ne relaxam, fara griji. Bucuria oferita de aceste hamace si balansoare este la fel de mare atat pentru copii cat si pentru adulti. 

Un sfat ar mai fi sa verificati bine orice hamac, tocmai pentru a evita eventualele neplaceri... sa fie strans, sa fie fixat bine. Speram ca v-au placut modelele de mai sus si le puteti cumpara fara griji, online. RELAXARE PLACUTA!