CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Biciclete, Trotinete și Scutere Electrice - De Unde Le Poți Cumpăra, Reduceri și Modele

Actualizat: 22 April, 2024 | Rating:

🎁 Dorești Biciclete, trotinete și scutere electrice - de unde le poți cumpăra, reduceri și modele? Avem noi o mulțime de biciclete, trotinete și scutere noi

Biciclete, trotinete și scutere electrice - de unde le poți cumpăra, reduceri și modele

Cauti o trotineta electrica si pliabila, pe gustul tau? Sau o bicicleta  cu  autonomie buna? Venim mai jos cu cateva propuneri bune, la reducere cu care te poti deplasa rapid oriunde te-ai duce. Pe langa acestea venim si cu cateva propuneri de hoverboard-uri, scutere electrice, Skateboard-uri Electrice, monociclu by Segway alte mici vehicule electrice pentru adulti pe care sa le poti cumpara online.

In marile orase ale lumii, scuterele si bicicletele chiar au devenit, de multa vreme, mijlocul de transport preferat, iar, mai nou, modelele echipate cu un motor electric sunt pe val. De aici si recomandarile de astazi - le poti cumpara pentru tine sau pot fi oferite cadou celor dragi.

Un trend la ora actuala in materie de transport, este si cel al trotinetelor electrice:

Probabil ai vazut deja la multi prieteni/ colegi gonind pe strazi pe o trotineta electrica si ti-ar fi placut sa o ai si tu. Nu-i asa? Din fericire gasesti tot mai multe modele in magazinele online, toate la preturi care mai de care mai atractive, multe si la reducere, gata de a fi luate prin parcuri sau in drum spre birou. In mod cert aceste vehicule electrice vor face valuri in viitor. In doar cativa ani de acum in colo, vanzarile pentru biciclete, skateboard-uri, hoverboard-uri si scutere electrice vor inregistra cresteri uriase.

Interesul pentru astfel de jucarii inteligente a crescut considerabil in strainatate, iar in Romania a inceput catusi de putin sa prinda roade.

Online poti gasi de cumparat biciclete, trotinete si scutere electrice pe eMag,     Alecoair  sau  Biciclop. Vezi ce ti se potriveste si cu viteza cumpara din magazinele online. :)
.
Cateva caracteristiti
pe care le gasesti la aceste trotinete electrice: Autonomie: 35km (viteza: 20-30km/h, vant: sub 10km/h), cu optiuni pliere manere si ghidon. Franare regenerativa pe roata din fata + Franare de urgenta pentru roata din spate, Suspensie fata + suspensie spate, Far cu becuri LED (Include 6 LED-uri, controlate prin CPU astfel incat sa asigure o intensitatea constanta, independenta de voltajul bateriei).
Putere maxima nominala a motorului: 500W, Consum energie: 7.5Wh/km, Timp de incarcare: 2 - 3h.

In comparatie cu o bicicleta electrica, trotineta este cu mult mai ieftina si mai simplu de strecurat cu ea prin aglomeratia orasului.

O bicicleta cu motor poate inlocui cu succes masina in drumul spre serviciu..

de aceea acest mijloc de transport a cunoscut un puternic avant in ultimii ani:

Bicicleta este foarte folosita in ultimul timp datorita efectului benefic pentru sanatate, dar si pentru avantajele practice oferite de traiul intr-un oras aglomerat: costuri mici, evitarea blocajelor din trafic, timpul pierdut in cautarea unui loc de parcare. Totusi in cazul deplasarilor pe distante mai lungi de 5 kilometri, pedalatul devine obositor iar transpiratia isi face aparitia, lucru ce nu este dorit de cei ce lucreaza in domeniul vanzarilor sau in cel al relatiilor cu clientii.

Exista totusi o varianta ce evita toate aceste neajunsuri, si anume bicicleta electrica - ce este o bicicleta normala, propulsata insa de un motor electric de maxim 250 wati care functioneaza cu ajutorul unui acumulator.

Bicicleta ofera trei moduri in care se poate face deplasarea:
- folosirea numai pe baza motorului electric;
- folosirea simultana a pedalelor si a motorului electric. In acest mod va creste viteza de deplasare si autonomia acumulatorului, iar utilizatorul va avea parte si de portia zilnica de exercitiu fizic;
- folosirea bicicletei in modul clasic, numai cu ajutorul pedalelor. 

Motorul este pozitionat pe roata din fata sau din spate sau in zona pedalelor. Cel mai des tip de motor folosit la echiparea bicicletelor electrice este cel fara perii, ce nu necesita mentenanta, iar lipsa de frecare ofera un cuplu si o viteza mai mare.

Acumulatorii folositi sunt de doua tipuri: pe baza de plumb – acid, care sunt cei mai ieftini si care echipeaza cea mai mare parte a bicicletelor de pe piata. De regula, acestea se inseriaza in functie de puterea motorului; pe baza de litiu – ce au preturi mai crescute, dar au o durata de viata mult mai mare si sunt mai usoare. Spre deosebire de cele pe baza de plumb, acestea se gasesc in pack-uri compacte. Unitatea de control centralizeaza toate informatiile ce vin de la acceleratie, contact, senzor de pedale si este situata intr-o cutie ermetica.

Ca orice alta produs, pe langa avantajele oferite, bicicleta electrica are si o serie de neajunsuri, legate de greutatea mare, datorata acumulatorului si a preturilor mari. Pentru a inlatura partial aceste efecte, in special cele legate de pret, producatorii au inceput sa ofere kituri de conversie ce constau intr-un motor electric, un acumulator si o unitate de control. Acestea au rolul de a transforma o bicicleta normala intr-o bicicleta electrica.

Bicicletele electrice au o durata de viata foarte lunga, datorita materialelor din care sunt realizate. Bateria ofera o autonomie de 25 de kilometri la o viteza maxima de 25 km / h, iar ca si durata de timp un acumulator se poate incarca in 4 – 6 ore, iar durata de viata a acestuia este de maxim 10 ani.

Viitorul apartine in mod cert vehiculelor electrice - fie ele trotinete, biciclete, scutere sau masini, iar romanii vor sa contribuie, intr-un fel sau altul, la noua tendinta. Nu uita totusi de casca de protectie!

Online poti gasi de cumparat biciclete, trotinete si scutere electrice pe eMag,      Alecoair    sau    Biciclop. Vezi ce ti se potriveste si cu viteza cumpara din magazinele online. :)