CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cel Mai Bun Mini Frigider De Cosmetice

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Păstrează-ți produsele cosmetice mai fresh, pentru mai mult timp! Găsești modele în tendințe actuale de mini frigidere de cosmetice "Beauty Fridge" - pe alb, roz sau bleo? Oferă un cadou util oricărei pasionate de beauty (sau ți-l poți achiziționa pentru tine). Pentru anumite produsele cosmetice, temperatura la care sunt păstrate este esențială, rezistând mai mult. Ce este și cum funcționează un mini frigiderul pentru cosmetice? Găsești mai jos câteva sfaturi utile înainte de achiziție.

Cel mai bun mini frigider de cosmetice

Inspiră-te de aici! Găsești modele în tendințe actuale de mini frigidere de cosmetice (dar potrivite și pentru băuturi și cosmetice) - pe alb, roșu, negru sau bleo? Pentru anumite produsele cosmetice - cum ar fi serumuri, creme, măști sau chiar pentru apa termală - temperatura la care sunt păstrate este esențială, rezistând mai mult timp. Oferă un cadou util oricărei pasionate de beauty sau ți-l poți achiziționa chiar pentru tine. 

Ce este și cum funcționează un mini frigiderul pentru cosmetice?

Găsești mai jos câteva sfaturi utile înainte de achiziția online. Cum ziceam, anumite cosmetice trebuie să stea la o temperatura cât mai potrivită și nicidecum în soare, la aproape 30 grade. Frigiderul pentru cosmetice este așadar un plus adus calității și senzației de bine, pe piele, de răcorire, de fresh. 

Frigiderul pentru cosmetice funcționează foarte simplu, unele pot fi băgate în priză
- Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D,
- cu un volum net de 38 l sau diferă oricum de la model la model,
- Iluminare interioara, picioare ajustabile, termostat reglabil.
l- de regulă în găsești cu două rafturi, iar ușa e sau nu cu geam transparent.  

iar altele pot fi portabile - perfecte pentru acasă, la birou, în mașină, pentru camping.
- dimensiunile reduse si designul special, fac orice mini frigider de cometice perfect pentru a fi utilizat in spatiile restrânse.
Designul atractiv și culoarea elegantă îl fac ușor de încadrat în orice tip de decor. 

Toate cosmeticele pot fi păstrate la rece în mini frigider? Care nu? 

Mini frigiderul este de asemenea ideal pentru anumite formule, acesta păstrând intactă calitatea ingredientelor din cosmetice, pentru mai mult timp. Este foarte important să știi că nu orice produs cosmetic trebuie păstrat la rece! Spuneam de calitatea ingredientelor: ei bine, acest "Beauty Fridge" este recomandat pentru produsele cosmetice organice, naturale, fără conservanți! 

Să le luăm pe rând: 
- da, rujul poate fi păstrat la frigider, evitând astfel să își schimbe structura, să se întindă neuniform pe buze, să se topească.
- cremele, în special cele cu retinol și de regulă toate cele care trebuie ferite de lumină și căldură, cele ce conțin vitamina C și alte produse naturale.
- lacul de unghii își păstrează calitățile mai mult timp dacă este ținut la rece
- măștile de păr, de față
- tonicul pe bază de apă alături de spray-ul cu apă termală - dau o senzație extrem de plăcută pe piele dacă au stat înainte la rece, închid porii, îndepărtează roșeața, reduc inflamațiile. 
- evident că și parfumurile. Nu le lăsa în soare că își pierd mirosul natural. 
 

Păstrează-ți produsele de îngrijire și cosmetice mai fresh, mai mult timp - un lux sau o necesitate? 

De reținut că sunt și cosmetice ce nu ar trebui să stea la frigider, ci la temperatura camerei, la baie, într-o borsetă din dulap. Ne referim la acele creme pe bază de uleiuri sau de silicon (de exemplu, primerele). Citește cu atenție eticheta cosmeticelor, toate sunt diferite, unele pot sta chiar și la baie, printre aburii dușului fierbinte, dar altele chiar nu, deloc! 

Oferă un astfel de mini frigider de cosmetice cadou util oricărei pasionate de beauty (mama, sora, soția, cumnata sau prietena de suflet) sau ți-l poți achiziționa chiar pentru tine, pentru cosmeticele la care ții și pe care le vei folosi de acum înainte cu o atenție mai sporită. :) 

Vezi recomandările și alege să faci cadou un mini frigider pentru cosmetice celei mai bune prietene:

De unde poți cumpăra online un frigider pentru cosmetice?

Noi le-am selectat de pe eMAG, Bonami și klarstein.