CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Deosebite Pentru Directori - De Lux Sau Simbolice

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un cadou altfel pentru un director/directoare care are de toate? Ei bine, vezi și sugestiile CadoLand de cadouri daca vrei să-i impresionezi sau pur și simplu îți dorești să le arăți recunoștința, mulțumirea sau respectul față de aceștia.

Cadouri deosebite pentru directori - de lux sau simbolice

Este ziua șefului, iar tu și echipa nu știți ce ați putea să îi dăruiți? Sau poate că ai câțiva prieteni care ocupa funcție de conducere, ori alții care au propriul business și nu știi ce să le iei, atunci când apare o astfel de ocazie? Ei bine, există câteva idei originale, potrivite fix pentru cei care au o astfel de funcție de conducere!

Idei de cadouri business - cum poți impresiona un director?

- Accesorii pentru birou Biroul este locul unde managerul, șeful, directorul "coace" planurile și cele mai bune idei. Poate ai observat deja că acordă o mare atenție la modul în care obiectele decorative și instrumentele pe care le utilizează sunt aranjate. Gândește-te bine ce lipsește de acolo sau, dimpotrivă, ce ar putea fi înlocuit și surprinde-l cu prima ocazie când este o ocazie ce trebuie marcată.
- O geantă laptop Femeie sau bărbat, orice director are nevoie de o geantă elegantă de laptop, pentru a-l transporta zilnic, alături de documentele importante. În mod ideal, știi dimensiunile de care este nevoie, însă nu e cazul să te îngrijorezi: cele mai multe laptopuri au dimensiuni similare, iar gențile sunt realizate cu dimensiuni universale.
- Un ceas de perete "Time is money" - "Timpul înseamnă bani" este o vorbă care se aplică în orice domeniu al vieții, dar este relevantă mai ales pentru cei care conduc o echipă, o afacere și au o mulțime de responsabilități. Un ceas de perete cu un design aparte se va potrivit perfect în biroul unui director. În plus, dacă îi cunoști preferințele personale și știi că are o pasiune pentru ceasurile de mână, poți să optezi pentru o casetă depozitare ceasuri poți adăuga chiar un ceas de mână în colecția sa.
- Nu uita de cadourile simbolice Știi deja că ne bucurăm cu toții la primirea unui cadou simbolic, fie că e vorba despre un simplu breloc gravat, o agendă personalizată sau chiar o ramă sau album foto.

Pentru toți directorii din viața ta, caută acele elemente simbolice, despre care știi că le-ar aprecia și adaugă-le în cadou, din partea ta!
 

Sa nu uitam de carti. Uite cele 4 recomandari pentru sefi/ directori: