Echitația este mai mult decât sport, mișcare fizică, înseamnă o practică în care călărețul creează o conexiune cu calul, se relaxează, meditează, se aventurează. Chiar și începătorii sau cei care nu practică deloc echitația cunosc faptul că pentru o experiență plăcută, corectă, este nevoie de purtarea echipamentelor special concepute pentru echitație. Astfel, indiferent de vârstă, este nevoie de îmbrăcămintea și încălțămintea potrivite, respectiv de casca de protecție (tocă).

Dacă urmează aniversarea unui pasionat de echitație, oricare ar fi legătura cu acesta și vârsta lui,vezi recomandarile:

- Cască de echitație (tocă): vei găsi în magazinele online modele sport, dar și elegante, pentru toate mărimile;
- Cizme de echitație: zona unde au loc cursurile/orele de echitație necesită purtarea articolelor de încălțăminte adecvate. În plus, echitația în sine presupune purtarea încălțămintei corespunzătoare. La fel ca și în cazul celorlalte articole vestimentare și accesoriilor de protecție, cizmele sunt disponibile în variante mai stilizate sau simple, pentru a se adapta în funcție de tipologia și fiecărei persoane.
- Articole vestimentare: chiar dacă persoana pentru care faci un cadou deține deja tot echipamentul de echitație, te asigurăm că va aprecia orice articol, pentru a le alterna pe parcursul orelor.
- Cărți din domeniul echitației: pentru mici și mari, începători sau avansați, o carte din acest domeniu reprezintă prilej de relaxare, concomitent cu dobândirea de noi metode și informații, privind modul de comunicare cu caii și alte detalii utile.

Sugestii de cadouri pentru adultii pasionati de cai, de echitatie:

Tablou fosforescent Calarind pe malul ap...
Detalii
Casca (Toca) de echitatie, CASCO - Yougs...
Detalii
Soldat roman calare pe cal, 37 cm, 633E...
Detalii
Sa calarie complet echipata, DCM, sintet...
Detalii


Puzzle Cai la galop 1000 piese...
Detalii
Pandantiv-Medalion, incaltaminte, CIZMA ...
Detalii
Silver Horse Vodka Set with Bottle by Ch...
Detalii
Dresajul cailor...
DetaliiAlte cadouri includ produse pentru îngrijirea cailor, accesoriile de echitație pentru aceștia, mai ales pentru cei care au caii personali, pe care îi îngrijesc și pentru care au nevoie de numeroase articole: șa de călărie, căpăstru, frâu, chingă pentru călărie. Nu uita de gustările pentru cai, pasionații de echitație adoră să aibă grijă de cal!

Idei de cadouri pentru copiii iubitori de cai, ponei, calarit:

Aquarellum Junior Cai...
Detalii
Grajd Cu Cai Si Accesorii Schleich Sl421...
Detalii
Puzzle Cai Iarna 200 Piese...
Detalii
Povesti cu ponei si cai...
Detalii


Set 2 Figurine Cai Collecta...
Detalii
Set de constructie Playmobil Spirit - Sp...
Detalii
Proiector cai si ponei Brainstorm Toys E...
Detalii
PUZZLE CAI SI CURCUBEU 2x24 PIESE...
Detalii


Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Alte articole


Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.