Alegerea unui cadou de pensionare pentru un domn poate fi o sarcină nu tocmai ușoară. Nu și când alegi să răsfoiești paginile cataloagelor online: aici vei găsi idei din care te poți inspira, spre a selecta doar articolele care i s-ar potrivi domnului pentru care cauți cadouri.

Ce trebuie să ai în vedere la alegerea unui astfel de cadou? - Cadouri inspirate de hobby-uri În primul rând, este esențial să deții câteva informații despre pasiunile persoanei și dacă îți este apropiat, acest lucru nu va fi o problemă. Selectează, așadar, articole care să-l încurajeze să-și dezvolte hobby-ul, fie că este vorba despre lectură, gătit sau orice altceva știi că i-ar trebui.

Sticker Ceas de Perete In Familie - negr
Detalii
Set Cristal Aurit Cognac Grande Champagn
Detalii
Victorinox Briceag 1.7775.T CyberTool 41
Detalii
Set cadou iubitori de vin - 5 piese
Detalii


.
Placheta personalizata pensionare, magaz
Detalii
Apa de parfum Acqua di Gio, 125 ml, Pent
Detalii
Aparat de tuns Philips HC5450/80, Acumul
Detalii
Tricou Personalizat Negru, Marimea L - P
Detalii- Cadouri pentru amintiri
Momentul pensionării este unul mare, din varii motive. De aceea, ziua celebrării trebuie să fie sărbătorită de către toți cei apropiați, cu atenția și darurile pe care domnul le merită. Alegerea unei rame cu spații pentru inserarea fotografiilor sau un album foto cu coperți potrivite pentru un domn reprezintă una dintre ideile frecvente, care completează un cadou de pensionare. Pentru domnii care preferă să își noteze ideile sau planurile, poți alege o agendă sofisticată și instrumentele de scris necesare.

Watch Winder Monaco by Designh tte
Detalii
Espressor automat Philips HD8652/59, 1l,
Detalii
Halat de baie barbatesc Enrico Antracit
Detalii
Set Cadou Caseta Sah cu Plosca si Pahare
Detalii


.
Fossil, Ceas cronograf cu o curea de pie
Detalii
Borseta Calvin Klein Jeans - barbati, mo
Detalii
Sort pentru barbierit
Detalii
Vitrina de vinuri Electrolux ERW1170AO,
Detalii- Cadouri pentru amenajarea casei
Pentru domnii care participă intens la decorul și amenajarea casei, aparatura pentru modificarea anumitor elemente, pentru susținerea grădinăritului sau pentru diverse proiecte "DIY- do it yourself". Pentru decorul casei, poți alege un cadou alcătuit din lenjerii din bumbac alb, pături decorative, pufoase și multe alte elemente decorative strecurate în paginile catalogului online.

Ce te mai poate ajuta pentru a alege cel mai potrivit cadou?
- Interesează-te din timp pentru un astfel de cadou, iar dacă nu este o persoană foarte apropiată, încearcă să soliciți câteva informații familiei sau restului participanților;
- Dacă este vorba despre un coleg de muncă, colaborează cu colegii tăi, puteți instala împreună o aplicație în care să notați o listă cu articolele potrivite, pentru ca acestea să nu fie achiziționate de două sau mai multe ori;
- Concentrați-vă și pe calitatea organizării petrecerii, pe lângă cadouri, petrecerea este parte din cadoul de pensionare pentru orice domn sau doamnă!

Ceas Fossil Grant FS5210 pentru barbati
Detalii
Curea barbati piele ECCO Belts
Detalii
Cutie de 10 Ceasuri Piele Naturala Londo
Detalii
Set cadou barbati portofel si curea MAR
Detalii


.
Silver Horse Vodka Set with Bottle by Ch
Detalii
Gratar electric Traditional si cu Piatra
Detalii
Aparat de tuns Philips QC5375/80
Detalii
Borseta neagra pentru barbati, Suveran,
Detalii


.
Vita Cane
Detalii
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba
Detalii
Set cadou barbati portofel si curea barb
Detalii
Ceas Timex Style Premium T2N566
Detalii

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.