Cadouri pentru cea mai de gasca diriginta

20 vizitatori au notat acest articol cu:
Pe alocuri cu emoții și multe pagini de scris și de citit, anii de școală sunt însă cei mai frumoși. Iar o parte din amintirile frumoase se leagă de profesorul care are cea mai apropiată legătură cu grupul - dirigintele. .

Fie că este sfârșitul sau începutul liceului sau al anului școlar, fie că este aniversarea dirigintei sau, pur și simplu, tu și colegii ați decis să vă arătați recunoștința pentru toate lecțiile și bunăvoința manifestată, acestea sunt câteva idei pentru o surprinde:

Idei de Cadouri simbolice pentru diriginta: de ziua de nastere, final de an, 8 martie:

La crearea unui cadou original, va trebui să uniți toate ideile creative și să alcătuiți un cadou sentimental: un album foto digital sau fizic, o ramă reușită cu fotografiile pe care le-ați făcut de-a lungul anilor. De altfel, un tricou personalizat, cu mesaj deosebit, este un cadou care va fi apreciat!


Idei de Cadouri in functie de hobby-urile dirigintei: calatorii, citit, sport, muzica:

Pe parcursul anilor, diriginta v-a prezentat, direct sau indirect, pasiunile pe care le are. O parte dintre activitățile pe care adoră să le aibă în timpul liber includ, cu siguranță: cititul, pictura, desenul, excursiile pe munte, sportul etc. Veți găsi online atât cărți, cât și instrumente și accesorii pentru pictură, articole vestimentare și accesorii pentru sport.

Un cadou colectiv, de lux, pentru diriginta, la final de an scolar:

Grație faptului că este un cadou colectiv, o sumă mică de la fiecare dintre colegi va alcătui un buget semnificativ, care poate fi investit într-un articol durabil, pe care îl va purta mereu. Un ceas deosebit, un parfum delicat sau o bijuterie specială, reprezintă un cadou prețios, oferit unei doamne care merită toată aprecierea voastră.
Dacă sunteți în întârziere cu cadoul, alegeți să comandați online, pentru a fi siguri că veți avea cadoul în momentul stabilit: condițiile de livrare și plată sunt sigure, iar transportul este realizat printr-o firmă de curierat rapid. Orice veți alege, cadoul oferit dirigintei este un semn de respect și apreciere, pentru persoana care a investit mai mult timp și energie în colectiv, comparativ cu restul profesorilor.Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.