CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Pasionații Game Of Thrones

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cadouri pentru pasionații de Game of Thrones! Serialele sunt o parte din viața noastră, iar celor amatori poți să le oferi un dar original, simbolic sau util.

Cadouri pentru pasionații Game of Thrones

Imposibil sa nu ai prieteni care sa nu urmareasca Game of Thrones si sa nu fie pasionati pana in maduva oaselor de tot ce tine de acest serial. Sunt mereu la curent cu tot ce s-a lansat sau ce urmeaza sa fie lansat, fug de spoilere, si-ar dori sau au citit deja cartile aparute si nu rateaza niciun moment fara sa foloseasca o replica celebra din serial: Winter is coming, You Know Nothing, Jon Snow..

Pentru ca vrem sa-i lasam in lumea lor si le respectam dorinta de a urmari tot weekend-ul serialul proferat.. ne-am gandit si la urmatoarele cadouri ce pot fi oferite fanilor Game of Thrones - de la carti, jocuri, tricouri, cani, postere, huse iphone si tot felul de figurine cu actorii din Game of Thrones.

Click pe produsele preferate cu tema Game of Thrones pentru mai multe detalii si preturi:

Daca ea sau el iubeste Game of Thrones foarte foarte mult, atunci ar trebui sa-i oferi cadou un lucru unic care sa-i aminteasca mereu de actorii preferati, cadou ce o s-o faca/ o sa-l faca special. Ne-am gandit sa-ti recomandam asadar cateva produse personalizate in care sa simta ca sunt facute special pentru acestia. Daca nu aveai idei de astfel de cadouri.. acestea din articol sunt special selectate pentru voi, sunt super faine si-ti poti face astfel prietenii extrem de fericiti si vor aprecia ca tii cont de pasiunile lor.  
 

. O lume in care dragonii exista, datoriile sunt platite in aur, nuntile nu sunt cu final mereu fericit, "acasa" e un castel si armele sunt sabii. Iti suna cunoscut?

Fiecare dintre cele 45 de ilustratii alb-negru pe care le gasesti in aceasta carte de colorat pentru adulti Game of Thrones (vezi recomandarea nr 7) are un farmec aparte si le vei iubi pe loc. La fel ca scenele din carte sau serial. Graficieni de renume - exemplu Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomic, Adam Stower sau Levi Pinfold au contribuit la crearea acestui univers minunat pentru fanii Game of Throens care asteapta sa vada lumina culorii vii. Daca printre prieteni ai fani Game of Thrones.. e de prisos sa-ti spunem ce cadouri sa pregatesti. Ai acum de unde sa alegi. Inarmeaza-te asadar cu creioane colorate si da viata personajelor pe care le indragesti. 

Orice prieten care stie toate personajele din Urzeala Tronurilor va aprecia asa cadouri selectate special pentru el.

Online poti gasi astfel de cadouri pentru pasionatii serialului Game of Thrones de pe eMag, Carturesti, Okian, Books-Express, Giftology, Mindblower, Libris, Answear sau Elefant - cu trimitere direct catre acest filtru. Alege sa le cumperi online, fara batai de cap si cu transportul pana la usa sau birou. 
Ne-a atras atentia aceasta pijama personalizata cu Game of Thrones pentru intreaga familie (mama, tata si bebelus) si ii poti surprinde pe cei dragi intr-un mod cat mai original. E deja un trend sa te asortezi cu persoanele dragi (fie ca aveti tricouri asemanatoare, hanorace, incaltaminte, etc) - cele mai multe familii poarta pijamale asortate in perioada aniversarilor, cu ocazia Sarbatorilor, sau de fiecare data cand vor sa se simta diferit. Ar fi deci un moment in plus sa zambesti, asa ca nu ezita sa achizitionezi aceste pijamale cu mesaj unic si personal care iti fac sederea acasa cu mult  mai speciala. Le poti purta si cand te uiti la serial, dar si atunci cand vrei sa stai comod in casa.

Modelul poate fi oferit cadou si unor prieteni apropiati, cu ocazia zilelor de nastere, a aniversarilor sau cu ocazia Sarbatorilor (de Paste, de Craciun sau fara un motiv). Se vor bucura oricum ca te-ai gandit la ei si la serialul preferat de toata lumea! 

Click pe produsele preferate Game of Thrones si alege cumparaturile online:

La final de recomandari ar fi Suportul pentru cardurile de credit sau cărțile de vizită, care frapează prin eleganța, simplitatea și rezistența. Cadoul perfect pentru fanii Game of Thrones.. sau un tricou chiar si pentru copii, cu modelul Game of Thrones Winter is Coming, marimea 128 cm. Oricarui pasionat al acestui serial ii va face mare placere sa poarte un tricou din serialul lui preferat. Cu siguranta un astfel de cadou va fi foarte apreciat!