CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru șoferii De Camion - Simbolice, Utile Sau De Lux

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Cadouri pentru șoferii de camion - simbolice, utile sau de lux? Avem 1001 de opțiuni pentru tine și cei dragi ție. Ești curios? Află ce avem de pe site!

Cadouri pentru șoferii de camion - simbolice, utile sau de lux

Oricare ar fi ocazia, îți dorești să faci mereu cadouri frumoase, un reper important pentru a cumpăra ceva special fiind meseria persoanei în cauză. În plus, moda cadourilor personalizate este încă de actualitate, așa că am alcătuit o listă cu idei de cadouri practice, care să îți fie sursă de inspirație pentru a-i face daruri deosebite unui șofer.

Cadouri multimedia: gadget-uri utile în mașină utile intr-un TIR:

Fiind locul lor de muncă, șoferii petrec multe ore în mașină. Iar dacă este vorba despre șoferii de cursă lungă, pe camion sau tir, te poți gândi la cadouri practice, de tipul: suport de telefon, căști, handsfree, încărcătoare de mașină. În funcție de buget și cât poate fi acesta extins, te poți orienta chiar către un DVD player.

Accesorii auto Cei care aleg să lucreze în acest domeniu iubesc, în mod categoric, mașinile și tot ce ține de acestea. Astfel, nu vei da greș dacă alegi să îi dăruiești unui șofer mănuși pentru condus, un set de anvelope de vară/iarnă (dacă bugetul permite), dar și alte accesorii, pentru sezonul rece (racletă, lopată pentru zăpădă, lanțuri roți).


Cadouri utile pentru soferii de camion:

Așa cum știai deja, un sofer de camion petrece destul de mult timp în trafic, așa că poți alege inclusiv dintre aceste produse:
- Un seif portabil: mai ales dacă este un șofer care și colecționează bani pe traseu;
- Pătură simplă sau pătură electrică: plecând la drum pentru mai multe ore, mașina trebuie să fie dotată cu toate accesoriile, pentru a face față situațiilor neprevăzute.
- Ladă frigorifică de voiaj sau un frigider portabil: fie că alegi o ladă care răcește cu ajutorul rezerverlor speciale de freon, fie că optezi pentru un frigider portabil care poate fi alimentat la baterie, șoferul va fi încântat de faptul că are unde să își depoziteze alimentele și băuturile.

Cadouri simbolice De la leduri și binecunoscutele plăcuțe cu numele șoferului și până la cadouri de suflet, care nu au legătură cu mașina și meseria de șofer, cadourile simbolice includ darurile personalizate, dar sunt achiziționate și în funcție de personalitatea fiecărei persoane.

Butoni pentru camasa cu schimbator de viteza, cu textul regele soselelor: 

Jucarii pentru copii, cu camioane de lemn sau de plastic: