Cadourile care trebuie oferite tinerilor te pot pune în dificultate, acestea trebuind să li se potrivească temperamentului și caracterului, să fie amuzante, utile și eventual, să le stimuleze creativitatea. Ce cadouri poți oferi vloggerului din viața ta? Adolescenți sau tineri adulți, sunt cu toții pasionați de tehnologie, muzică, artă, cultură și reușesc să își adune experiența și informațiile și să le transmită mai departe, prin intermediul canalelor de socializare, încurajând, animând și distrând diferite grupuri de persoane.

Dacă ai un vlogger în cercul de prieteni, atunci faci parte dintr-un grup vesel! De aceea, de unul singur sau împreună cu colegii, alege un cadou practic, care să îi susțină și să contribuie la pasiunea lui.

Set pentru vloggeri - Pixi minitrepied c
Detalii
Sony A5100 Aparat Foto Mirrorless 24MP A
Detalii
Kit Gaming Redragon Kumara + Centrophoru
Detalii
Curs fotografie digitala in Bucuresti
Detalii


.
Sistem de stabilizare DJI Osmo Mobile 2,
Detalii
Telecomanda WirelessCanon RC-6
Detalii
Rode Videomic Pro - Microfon de camera
Detalii
Wondlan SK05 Skywalker Sistem Stabilizar
Detalii
- Completează-i aparatura de filmare. Un cadou binevenit pentru orice vlogger!Se filmează, editează, scrie script-uri, idei și glume. Sau poate are un vlog în care le prezintă oamenilor stilul de viață, pasiunea pentru gătit sau orice altceva îl face să se simtă plin de viață. Dar dacă își realizează încă vlogurile doar cu telefonul, ar fi cazul ca acest lucru să se schimbe. Așa că dacă te orientezi către aparatură foto și video, nu ai cum să nu îi faci Crăciunul sau aniversarea mai frumoase. Aparatura de filmare profesionistă poate reprezenta punctul în care postările și ideile de vlog avansează, se transformă - îl poți ajuta să avanseze rapid și chiar să exceleze în acest frumos domeniu pe care și l-a ales.

Scaun gaming Trust GXT 705 Ryon negru-ro
Detalii
Camera video actiune GoPro HERO 5 Black
Detalii
DJI Mavic Air - Drona, Onyx Black
Detalii
Casti Gaming Tt eSPORTS by Thermaltake S
Detalii- Nu uita de accesoriile pentru filmare -Pentru un vlogger, întreaga aparatură de filmare este esențială. Dacă deja are aparatura propriu-zisă, proaspăt optimizată, alege tu pentru el un trepied și alte accesorii pentru poziționarea aparaturii așa cum are nevoie pentru realizarea videoclipurilor profesioniste. În această categorie intră și accesoriile pentru transportul aparaturii de filmare - genți și rucsacuri speciale, pe care i le poți oferi.

Sony A6300 Aparat Foto Mirrorless 24MP A
Detalii
DJI Mavic 2 Pro Drona 20MP 1 CMOS 10-Bit
Detalii
Cana Obiectiv Foto
Detalii
Impossible Polaroid Spirit 600 - aparat
Detalii


.
Monitor LED LG Gaming 27UK600 27 inch 4K
Detalii
Sistem Gaming Viking AMD Edition, AMD Ry
Detalii
Mouse Gaming Logitech G900 Chaos Spectru
Detalii
Cana obiectiv foto pentru fotografi sau
Detalii


.
Sony Alpha A6000 kit PZ 16-50mm f/3.5-5.
Detalii
Hama Star 75 trepied foto-video
Detalii
Cadou pentru iubitorii de fotografie Vei
Detalii
Lentila Obiectiv iPhone 6 pentru pasiona
Detalii

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.