CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți O Pereche De Bocanci Pentru A-i Purta Cu Rochițe?

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Inspiră-te de aici! Bocanci confortabili și trendy, in stilul mai rock pentru un super look? In rochie? Găsești aici modele de bocanci din piele, în tendințe actuale, cu ținte, talpă mai înaltă, cu siret, capse, numai buni pentru a-i purta indiferent de perioada anului.

Cauți o pereche de bocanci pentru a-i purta cu rochițe?

Credeai că odată cu venirea sezonului rece este un bun moment de a-ti pune rochitele intr-un colt ascuns al șifonierului și să le scoți abia la primăvară? Nu, nu. Spre deliciul fashionistelor pasionate de orice mișcă în modă.. putem spune ca poți purta oricând o pereche cool de bocanci, alaturi de o rochie in stilul mai rock, pentru un super look. Integrarea bocancilor din piele - în tendințe actuale, cu ținte, talpă mai înaltă, cu siret, capse - în ținutele alcătuite cu rochii reprezintă o tendință actuală. Sigur vei găsi alegerile potrivite stilului tău vestimentar caracteristic.
 

Bocanci confortabili şi trendy pentru un super look, în rochie. Click pe detalii & cumpara online:

Rochițele purtate cu bocanci cu ținte sau cu talpă înaltă sunt varianta perfectă pentru a mai diversifica ținutele. Iată cele mai bune alegeri rochițe-bocanci pe care le poți încerca:
- Poartă o pereche de bocanci cu o rochie de blugi / o rochie simpla, neagra / o rochie cu motive florale;
- În zilele de toamnă târzie, optează pentru o ținută de inspirație rock, alcătuită dintr-o rochie midi, neagra, tip sac. În ceea ce privește bocancii, ținutele rock sunt mult mai permisive, așa că poți opta pentru o pereche de bocanci clasici, cu ținte sau cu multe catarame. Purtate cu șosete lăsate la vedere sunt lookul sezonului rece!

** Evită să porți bocanci sport, cu catarame, împreună cu o rochie romantică, elegantă. Aceste rochițe se potrivesc cel mai bine cu o pereche de botine, cu sau fără toc, poate din piele întoarsă. 

Botinele sau bocancii sunt poate cele mai îndrăgite tipuri de încălțăminte, fiind ușor de accesorizat la orice ținută:

- Rochițele pot fi purtate cu bocanci chiar și în zilele mai calde: dacă îți plac rochiile mai lungi, optează pentru alăturarea unor ghete de inspirație rock pentru a alcătui un look chic. Ținutele cu rochii și bocanci se pot transforma în cele mai chic, cu alegerile potrivite: alegerea materialelor mai prețioase, o haină elegantă și o pereche de botine cu talpă joasă se pot transforma într-o ținută cu adevărat elegantă.

Din piele naturală sau întoarsă, cu șireturi, ținte sau catarame, bocancii cu toc gros te mențin elegantă și confortabilă fără niciun extra efort: