CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Ce Rochii De Soacră Mică și Mare Se Poartă, ținute De Zi și Seară

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă ce rochii de soacră mică sau soacră mare se poartă, ultimele tendințe, materiale de calitate, oferte speciale, ținute de zi sau de seară, poze.

Ce rochii de soacră mică și mare se poartă, ținute de zi și seară

Să fii soacră nu este un lucru uşor, dar este poate unul dintre cele mai frumoase şi importante momente din viaţa unei femei. În ziua nunţii, mirele şi mireasa sunt în centrul atenţiei. Părinţii sunt însă alături de aceştia, plini de emoţie şi entuziasm. Soacrele în general acordă o atenţie sporită ţinutei pe care aleg să o poarte în această zi, sau aşa ar trebui să facă, dacă vor să aleagă înţelept. Iată ce îţi propunem pentru o asemenea ocazie: câteva modele de rochii în tendinţe anul acesta.

Rochiile cu spatele gol
Nu, nu doar miresele şi celelalte invitate pot purta un astfel de model, ci şi soacrele. Atât timp cât este vorba despre o rochie lungă şi fără decolteu în zona bustului, spatele poate fi descoperit. O astfel de ţinută emană foarte multă eleganţă şi rafinament şi este perfectă pentru o petrecere nonconformistă. Dacă porţi sutien, alege unul fără bretele, pentru că altfel se vor vedea inestetic. La un astfel de outfit se poartă foarte mult sandalele cu toc înalt, însă poţi opta şi pentru o platformă mai mică sau chiar o pereche de pantofi decupaţi.

Hai sa punem pe lista prioritatilor si rochiile de mama. Click pe rochia preferata pentru detalii si preturi:

Rochiile cu mânecă lungă/trei sferturi
În funcţie de forma şi greutatea corpului, aceste modele pot fi cea mai bună alegere. De altfel, am putea spune să sunt preferatele soacrelor care nu sunt obişnuite cu ţinute excentrice. Mânecile pot fi confecţionate dintr-un material brodat, dantelă sau satin, care să acopere în totalitate pielea sau doar parţial. Îndrăzneşte să porţi o rochie nu foarte lungă, doar cât să acopere genunchii. Ce spui de o pereche de pantofi sau de sandale cu toc, care să-ţi definească forma piciorului? La un astfel de model se potrivesc de minune şi îţi pune silueta în valoare.

Cu tact si diplomatie cere-i sfatul fiicei tale in alegerea rochiei de soacra. Daca iubesti albastru.. poate te avantajeaza aceste rochii:

Rochiile mulate
Aici decizia îţi aparţine. Există foarte multe modele care se mulează perfect pe corp, indiferent de forma acestuia, trebuie doar să ţii cont de dimensiunile tale. În partea superioară, se poartă decolteurile discrete. Rochia este compusă din două piese: topul şi fusta propriu-zisă. Acestea fiind clare, accentul se pune doar pe una dintre aceste două părţi ale corpului. Partea bună la acest tip de rochii este că nu trebuie să porţi un pantof înalt. Completează ţinuta cu un şal lejer, care să acopere puţin braţele.

Indiferent de modelul ales, ţine minte cât de important este să-ţi cunoşti foarte bine conformaţia corpului înainte de a achiziţiona un produs. Culorile sunt de asemenea foarte importante. Se poartă nuanţele vii, uni, cu mici inserţii din dantelă. Materialul trebuie să fie cât mai lejer şi să permită pielii să respire. Fiind vorba despre o rochie elegantă, accesorizarea trebuie aleasă cu grijă. A nu se insista în locurile unde, din punct de vedere vizual, ţinuta poate deveni supraîncărcată.







În calitate de soacră mică sau soacră mare, eşti responsabilă de imaginea cu care îţi faci apariţia la nuntă. Cu alte cuvinte, este de preferat să investeşti într-o rochie nouă, de calitate, pentru un astfel de eveniment. Peste câţiva ani, fotografiile vor spune de la sine cât de mult a meritat efortul şi ce impact a avut ţinuta ta, atât asupra invitaţilor, cât mai ales a mirilor.



.

Bucuria pe care o simti la nunta copilului trebuie sa iasa la iveala, sa o transmiti si prin modul in care esti aranjata, te imbraci, te porti la petrecerea de nunta. Daca ti se pare greu spre imposibil de gasit in magazinele cu rochii de ocazie cea care ti se potriveste ca soacra, atunci apeleaza la magazinele online. 




Este ziua in care copiii stralucesc, tu ai misiunea de a le fi alaturi, nu de a iesi din context. :) Important e sa tii cont de silueta si stilul tau personal. Pune-ti stilul in valoare cu siluete confortabile, fie ca te pregatesti sa fii soacra mare sau mica la nunta copiilor!