Ne fascinează și ne folosim de ea pentru eficientizarea activităților de curățenie: tehnologia aplicată aparaturii casnice și electrocasnice. În materie de mopuri, majoritatea suntem obișnuiți cu utilizarea manuală a clasicelor mopuri cu coadă și cap realizat din diferite textile și fibre, optime pentru curățarea pardoselilor. Mopurile cu cap rotativ sau pulverizator sunt astfel menite pentru a fi utilizate la curățarea profesionistă a pardoselilor, dar și a geamurilor, fapt care reprezintă un avantaj pentru persoanele care adoră curățenia ireproșabilă dar și economia de spațiu.

Prin urmare, inovația acestei generații de articole de curățenie se reflectă în modul de curățare, dar și prin dimensiunile reduse și utilizarea pentru mai multe sarcini de igienizare.

Set curatenie Vileda Easy Wring Ultramat
Detalii
Set mop galeata Vileda F1438V Ultramax
Detalii
Set de curatenie Vileda Easy Wring
Detalii
Set de curatenie Vileda Ultramax Box
DetaliiDouă firme recomandate pentru mopuri cu pulverizator - Alegi Vileda sau Kring?
Vileda este unul dintre brandurile destul de frecvent vizualizate pe rafturile magazinelor, la raionul de produse și accesorii curățenie, compania creând de la lavete și bureți de spălat vase până la aceste modele de mopuri cu detalii și caracteristici de excepție. Mopul cu pulverizator Vileda dispune de cap pivotant care permite operarea facilă în jurul obiectelor decorative și a mobilierului, putând fi transportat cu ușurință dintr-o încăpere în alta sau la etaje diferite. De asemenea, este adecvat pentru curățarea diferitelor tipuri de pardoseală, îndepărtând petele de murdărie și grăsime și distrugând o mare parte din bacterii. Pe lângă curățarea suprafețelor plane, mopul cu pulverizator este potrivit pentru igienizarea zonelor mai puțin accesibile, precum și pentru spălarea impecabilă a geamurilor.

Set curatenie Kring MEGACLEAN, galeata c
Detalii
Set curatenie Kring Magic Clean, galeata
Detalii
Mop cu pulverizator, Loba, din microfibr
Detalii
Mop cu Pulverizator 2in1 Spray Mop, Pode
DetaliiKring este o altă firmă axată pe realizarea și comercializarea articolelor de curățenie, deosebindu-se prin calitatea materialelor utilizate la confecționare. Materialele utilizate, împreună cu tehnologia inovatoare generează eficiență pentru toate categoriile de podele (linoleum, mozaic, parchet natur sau laminat, gresie, faianță), dar și pentru geamuri, indiferent de dimensiunile acestora. Mopul Kring, împreună sau nu cu găleata și alte accesorii utilizate în timpul curățeniei, sunt ușor de transportat și de depozitat, fiind recomandat chiar și pentru suprafețele extinse.

Mop electric Mamibot MOPA 580, Fara fir,
Detalii
Mop Xiaomi (2018) cu pulverizator si rez
Detalii
Mop cu pulverizator 2 in 1
Detalii
Mop spray , pulverizator , folositor pen
DetaliiCarucior curatenie profesional Systema
Detalii
Set accesorii curatenie Premium
Detalii
Carucior de curatenie NC1, Numatic Inter
Detalii
Mop electric Vileda cu aburi, 81267
DetaliiArticolele realizate de Kring și Vileda sunt confortabil și facil de utilizat, astfel că selectarea se va face ținând cont de experiențele anterioare avute cu unul dintre cele doua companii producătoare, dar și în funcție de preferințele personale determinate de specificațiile de produs sau caracteristicile ce țin de estetică.

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.