CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Bune Grătare De Gradină

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă cele mai bune grătare de gradină! Fie că este vorba de o achiziție proprie sau de un cadou, acesta va deveni un lucru util și frecvent utilizat.

Cele mai bune grătare de gradină

Sezonul de picnic a inceput, iar locurile special amenajate ne asteapta. Daca stati la curte, cu atat mai bine, inseamna ca aveti deja unul mai vechi si vreti sa-l inlocuiti pe cel actual. Sau, sau.. poate sunteti in cautare sa cumperati unul online pentru a-l oferi cadou. Indiferent de motiv, stim sigur ca majoritatea weekend-urilor vor fi prilej pentru a iesi cu prietenii in natura si de a face un gratar.

Nu exista gospodar care sa se respecte si sa nu detina in curte un gratar pentru exterior. Daca va numarati printre cei ce doresc sa aleaga produsul perfect dintre cele mai bune gratare de gradina de pe piata, insa nu stiti unde sa incepeti cautarile, va sugeram sa va orientati mai degraba spre o achizitie online. O sa venim cu cateva informatii ajutatoare despre fiecare gratar selectat de noi si astfel sa va ajute sa luati deciziile intelepte pentru un grill de calitate.

Ar putea fi un bun cadou de casa noua

Tipul gratarului este cel mai important aspect pe care trebuie sa il considerati. In functie de mobilitate si de dimensiuni, se deosebesc doua categorii majore: dispozitivele fixe si cele portabile.

Gratarele fixe sunt ceva mai extinse si putin mai mari, insa odata montat el poate fi pastrat in curte/ gradina pe tot parcursul sezonului estival. Aveti grija sa-l montati intr-un loc la umbra si relativ aproape de masa unde vor sta invitatii si cei din familie. Exemplele care au o suprafata de preparare mai mare de 40 x 60 cm pot fi considerate potrivite pentru pregatirea a cel putin 12 portii simultan. Asa ca invitatii sa tot vina! Si gratarele pe roti sunt bune mai ales ca permit o deplasare facila in locurile ferite de ploi si vant.

Gratare tip cuptoare si alte accesorii

Gratarul portabil poate fi preasamblat sau cu asamblare la fiecare utilizare. (Am gasit online si gratare de unica folosinta, insa nu mai existau pe stoc.) Aceste gratare pot fi super rapid transportate cu masina, fie ca le iei in camping sau drumetii. Partea mai putin buna la ele e ca au dimensiuni injumatatite fata de modelele fixe de care va spuneam mai sus, permitand pregatirea alimentelor pentru un grup limitat de persoane si necesitand utilizarea multipla la o singura sesiune de gatit. Ele pot avea forma dreptunghiulara sau circulara, dimensiunile variind in jurul valorii de 30cm, ca latura sau diametru.

Alte accesorii pentru gratar

Descriere produse: Bucati mici facute pe gratar? Nicio problema daca folositi aceasta cutie grill – un recipient de metal ce se poate pune pe gratar ! Se poate spala in masina de spalat vase, dim. aprox. (L x h x P) 53 x 20 x 9,5 cm Are un design deosebit si este extrem de usor de folosit. Doar ridicati gratarul, umpleti recipientul cu carbune si il aprindeti. Datorita manerelor il transportati si il mutati unde vreti. Fantele de la baza gratarului permit circulatia aerului. Nu ocupa mult loc si este usor de curatat. Din metal, dim.(L x H x P): 17,5 x 43 x 30 cm cca.
 

Gratare electrice  

Grillul electric este o optiune cu putere calorica limitata si care depinde in mod cert de conexiunea la o retea electrica. Nu poate fi utilizat asadat in camping sau in deplasare in natura. Partea cea mai avantajoasa pentru acest tip de gratar este faptul ca se incalzeste extrem de repede si ofera posibilitatea de a coace uniform alimentele si scurtand astfel timpul de gatit. Din moment ce ingredientele nu intra in contact direct cu flacara deschisa, modul de preparare poate fi considerat drept cel mai sanatos.

Bautura sa fie la rece si muzica cat sa nu deranjeze vecinii! Spor la cumparaturi!