CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Citite și Recomandate Cărți Pentru Gravide și Viitoare Mămici

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cele mai citite și recomandate cărți pentru gravide și viitoare mămici sunt aici. Te ajutăm să descoperi cele mai utile lecturi pentru viitoarea viață de mămică

Cele mai citite și recomandate cărți pentru gravide și viitoare mămici

Cele mai utile cărți pentru o gravidă, la ce să se aștepte în noua postură

O gravidă va fi extrem de dornică de informare. Cum timpul îi va permite să aibă parte de mai multe ore pentru ea, pentru relaxare și dezvoltare personală, poți fi sigur că va alege ca multe dintre acestea să se îndrepte către documentare. Dacă vrei să îi faci cadou cărți potrivite din acest domeniu, orientează-te către cele mai populare și bine vândute exemplare. Probabil cea mai căutată și răspândită carte este ”La ce să te aștepți când ești însărcinată”. Sunt la fel de importante și bune de avut în vedere atât cărțile care tratează primele săptămâni cu noul bebeluș, cât și cele de parenting.

Cărți despre etapele de creștere ale unui copil

Dacă aveți prieteni apropiați sau rude care sunt în perioada prenatală și se pregătesc să devină părinți, cu siguranță aceștia au nevoie de sfaturi și îndrumări în acest sens. Pentru a-i ajuta să afle totul despre modul în care se crește un copil sau cum să devină o mamă bună, îi poți ajuta cu un cadou în acest sens, alegând din multitudinile de cărți despre etapele de creștere ale unui copil. Vor învăța pas cu pas cum să crească și să educe micuțul, cum să îl ferească de traume sau alte evenimente total nedorite. Cu siguranță vor aprecia mult cadoul primit și le va fi de foarte mare ajutor.

Cărți de psihologie pentru o mămică

Cu toții știm cât de greu este pentru o mămică în timpul sarcinii, aceasta se confruntă cu diferite stări, mai ales dacă este la prima sarcină. Aceasta are nevoie de foarte multă susținere pe tot parcursul sarcinii. Așadar, dacă ai o rudă sau o cunoștință apropiată în această situație, oferă-i susținerea de care are nevoie, oferindu-i una dintre multitudinile de cărți de psihologie pentru o mămică. Cu siguranță îți va fi recunoscătoare și o vei ajuta să devină o mămică bună, chiar și după naștere. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi, îi poți face ziua mai bună cuiva drag și să-i aduci un zâmbet pe buze chiar azi.

Cărți educative Montessori pentru activități cu bebelușii

Luna cadourilor este una în care toată lumea caută cadouri pentru cei dragi. Mai mult, femeile cel puțin, rămân în atmosfera sărbătorilor și încă se află în căutarea cadourilor ideale pentru cei dragi. Dacă ești mamă și cauți un cadou potrivit pentru cel mic, îți dăm noi o idee: cărți educative Montessori pentru activități cu bebelușii. Cu ajutorul acestui cadou vei putea să îl ajuți pe cel mic să își dezvolte aptitudinile de învățare și dezvoltare. Ca părinte știi foarte bine cât de greu este să îl educi pe cel mic, de aceea, orice carte te poate ajuta. Cărțile educative de la Montessori sunt cele mai indicate.

Cărți cadou pentru proaspeții tătici

Perioada sarcinii este una specială atât pentru mămică, cât și pentru tată. Deși nu are aceleași trăiri ca mama, chiar și tatăl poate avea emoții pentru venirea bebelușului pe lume sau se poate simți copleșit de responsabilități. De multe ori, femeile petrec foarte mult timp citind și documentându-se despre viața viitorului lor copil, dar și tații pot fi atrași în acest joc al educării și învățării. De aceea, dacă nu știi ce cadou să îi faci, uite o idee: cărți cadou pentru proaspeții tătici. Aceste cărți îi vor oferi un plus de informații pentru a fi pregătit pentru orice situație și în orice context.

De ce cărțile pot fi o resursă de încredere în creșterea copilului

Educația copiilor este una specială deoarece anii au trecut de când am fost noi copii, iar parentingul de astăzi ne învață foarte multe. Nu se mai cresc copiii ca acum 20 ani, timpurile ne-au învățat despre ce înseamnă traumele la copii. De aceea, dacă vrei să crești un copil sănătos emoțional și mental va trebui să ai mare grijă la limbaj. De ce cărțile pot fi o resursă de încredere în creșterea copilului? Well, cărțile îl pot învăța pe cel mic ce nu îi poți explica tu sau acele subiecte incomode pe care nu vrei să le abordezi în acel moment. Cărțile sunt o sursă de informații, dar și de sfaturi și idei.