Dacă ai minim un prieten bărbos, anul acesta ai mai multe variante de cadou pentru el! Astfel, pe lângă darurile pe care le alegi în funcție de personalitatea acestuia, poți alege și un cadou pentru el (și barba lui!) pe care îți garantăm că îl va aprecia.

Ce cadou îi poți face amicului bărbos? De sărbători, se întâmplă des să rămânem fără idei atunci când alege cadourile pentru părinți, bunici, frați, verișori, amici, colegi și restul persoanelor importante, așa că dacă ai cel puțin un prieten bărbos, iată ce îi poți achiziționa:


Rasfata-ti barbosul drag (sau pe tine insuti)! Click pe produsul preferat & cumpara online:

Set de ingrijire barba Gentlemens Comple
Detalii
Set cadou barbierit de lux 4 piese
Detalii
Ulei pentru Barba si Tatuaje - Clubman P
Detalii
Expozitor GORDON pentru ingrijire barba
DetaliiSablon Pentru Barba cu Piepteni
Detalii
Balsam Pentru Barba Citrus 30 ml - Barba
Detalii
Sort pentru barbierit
Detalii
Set Ingrijire Barba Gentlemen Deluxe 4 P
Detalii- Set cosmetice și accesorii pentru îngrijire- Poate știai sau nu, dar barba nu se aranjează de la sine. Pe lângă vizitele periodice la saloanele profesioniste, barba are nevoie de îngrijire zilnică. Seturile conțin, de regulă, accesoriile esențiale pentru formă și aspect: săpunuri speciale pentru spălarea delicată a bărbii, uleiuri de netezire, uleiuri de hidratare și alte tipuri de uleiuri concepute special pentru îngrijirea masculină. Pe lângă aportul de hidratare, netezire și aranjare perfectă, produsele au și un miros deosebit.

- Geantă cosmetice pentru bărbați -Poate că nu au ala de multe accesorii ca femeile, dar și bărbații au nevoie să-și depoziteze corespunzător accesoriile de îngrijire personală și produsele cosmetice. Mai mult, o astfel de geantă permite și organizarea și gruparea ingenioasă a produselor folosite cel mai frecvent. De aceea, îți recomandăm să vizualizezi și această categorie de produse pentru alegerea unei genți potrivite stilului personal.


Gasesti pe CadoLand cele mai utile si funny cadouri pentru barbosi! Click pe fiecare pentru detalii:

Set de barbierit Truefitt
Detalii
Set cadou Dapper Dan Matt Paste 100 ml
Detalii
Perie Rotunda pentru Barba - The Bluebea
Detalii
Foarfeca pentru Barba - Men Rock Moustac
DetaliiUlei pentru Barba - Morgan\'s Beard Oil
Detalii
Ulei pentru Par si Barba - Nashi Argan H
Detalii
Ulei Profesional pentru Barba si Mustata
Detalii
Ulei pentru Barba - The Bluebeards Reven
DetaliiGeanta de cosmetice este extrem de utilă pentru păstrarea produselor cosmetice într-un singur loc, amănunt esențial pentru bărbații cu barbă, care sunt nevoiți să utilizeze zilnic produse cosmetice profesionale. De asemenea, o geanta pentru cosmetice se va dovedi de un real folos în timpul călătoriilor, pentru transportarea în siguranță a tuturor produselor de îngrijire personală.

Produsele cosmetice și accesoriile pentru bărboșii din viața ta pot fi oferite cu orice ocazie, indiferent că este vorba despre sărbătorile de iarnă, aniversări sau alte ocazii care trebuie marcate corespunzător. :) Alege sa le cumperi online, cu livrare rapida!

Perie Lemn pentru Barba - Men Rock Beard
Detalii
Pieptan pentru Barba si Mustata - Morgan
Detalii
Ulei Pentru Barba Old School 10 ml - Bar
Detalii
Ulei pentru Barba - Dear Barber Beard Oi
Detalii


.
Aparat hibrid de barbierit si tuns barba
Detalii
Set cadou barbati My first shaving kit
Detalii
Aparat de tuns Philips HC5450/80, Acumul
Detalii
Pieptan pentru Barba si Mustata - Morgan
Detalii


.
Set cadou Morgans cu ceara barba si must
Detalii
Sort pentru barbierit, 1m, material text
Detalii
Set cadou ulei si pieptene pliabil lucra
Detalii
SET DE BARBIERIT 3 PIESE IVORY MACH3, ED
Detalii


Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.