CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cizme De Vară Din Piele Cu Toc Gros Sau Cu Talpă Joasă

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Cizme de damă negre casual din piele naturală cu toc gros. Super Preț! Ofertă Limitată! Cizme de damă de vară din piele întoarsă cu talpă joasă. Comandă acum!

Cizme de vară din piele cu toc gros sau cu talpă joasă

Cizmele nu mai sunt demult un accesoriu purtat doar în perioada rece anului, aceste piese fiind adaptate sezonului cald în diferite modele atractive, care adaugă valoare ținutelor create prin integrarea acestora. Ce aduc nou cizmele de vară 2018 în ținutele create? Adăugate rochiilor supradimensionate, vei obține un look greu de trecut cu vederea în rândul prietenelor tale, la fel de pasionate de modă ca și tine. Frumusețea acestor cizme vine din faptul ca sunt create astfel încât să fie lejere, prin materialele perforate, cu snur, cu vârful decupat și alte modalități inedite de confecționare.

Cum poți purta cizmele de vară? Va trebui să te decizi în primul rând în privința tocului. Dacă preferi stilul casual, cu siguranță vei alege un model cu talpă joasă sau unul cu toc mai mic. Există însă modele de cizme de vară cu toc înalt, care contribuie la crearea ținutelor romantice, feminine, gipsy sau street style.

Click pe cizmele preferata de vara pentru mai multe detalii, marimi, culori si preturi:

- Cizme de vară cu rochia albă - Rochiile de vară albe funcționează armonios cu bronzul dobândit în zilele însorite la malul mării. Anul acesta schimbă purtarea rochiei albe cu modelele clasice de sandale și alege să o porți cu o pereche de cizme din piele cu talpă joasă sau toc bloc, specific confortului pe care îl urmărești zi de zi.
- Pantaloni scurți  - Pentru cele care îndrăgesc stilul casual, anul acesta avem o veste bună! Vei putea diversifica ținutele purtate atât pe timpul zilei, cât și seara, prin mixarea pantalonilor scurți, care sunt în vogă sezonul acesta. Alege o pereche de pantaloni clasici, în culoarea preferata pentru timpul zilei și completează ținuta cu cizmele cu talpă joasă care te vor duce oriunde dorești. Seara, alege o pereche de pantaloni scurți prețioși, cu paiete sau cu aplicații strălucitoare și o pereche de cizme înalte, cu toc gros și vei obține o ținută glam.

Cizme de vara din piele intoarsa cu toc gros sau cu talpa joasa? Pe care le preferi? Click & Shop: 

- Rochii ample, simple sau de inspirație gipsy - Rochia sau fusta de inspirație gipsy este un element ușor de intregrat la alcătuirea ținutelor de zi în mai multe stiluri vestimentare: casual, romantic și mai ales street style. Fiind un stil nonconformist, care permite alăturarea unor elemente neașteptate, poți crea cu ușurință un look armonios, dar excentric, prin mixarea unei perechi de cizme de vară, o fustă de inspirație gipsy și un tricou uni sau în culori care funcționează cu restul ținutei.