CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Despre Cădițele De Baie 3 In 1 Cu Termometru și Cântar Aquascale Vs Cele Clasice

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Multe modele de cădițe cu, accesorii și caracteristici diverse te așteaptă. Cele mai comandate cădițe bebeluși cu termometru și cântar sunt acum aici pentru tine

Despre cădițele de baie 3 in 1 cu termometru și cântar Aquascale vs cele clasice

În primele luni de viață ale bebelușului, părinții au nevoie de toată susținerea celor din jur, la fel de mult cum se pot folosi de aparatura și tehnologia performantă, care îi ajută să urmărească evoluția și dezvoltarea micuțului.

Dintre toate recomandarile de la jos,  AquaScale este prima cadita multifunctionala ce permite parintilor sa cunoasca greutatea exacta a bebelusului lor, in timp ce monitorizeaza constant temperatura apei in timpul imbaierii. Are incorporat un termometru care indica temperatura apei, masurata atat in grade Fahrenheit, cat si in grade Celsius (temperatura ideala a apei pentru baita este intre 34°C si 36°C). In schimb, cantarul poate fi utilizat cu sau fara apa in cadita, Afiseaza rezultatele pe ecranul LCD si stocheaza ultimele valori citite. Permite monitorizarea greutatii copilului, in perioada dintre vizitele la medic. Suportul anti-alunecare tine bebelusul in pozitia ideala de baie.

Momentul băiței bebelușului - moment de conectare între părinți și copilul lor. Cateva sfaturi de utilizare:

Cu emoții și îngrijorare, primele băițe sunt un moment unic în viața părinților și o activitate necesară pentru îngrijirea adecvată a bebelușului. Pielea delicată a acestuia trebuie curățate zilnic, cu produse potrivite și cu apa de temperatură adecvată. Cădițele cu cântar și termometru sunt prevăzute cu funcții de excepție, care transformă momentul băiței într-un moment mai relaxat și sigur: 

- Termometrul integrat permite obținerea temperaturii optime rapid și simplu, apa potrivită pentru bebe nu este nici foarte caldă, nici prea rece (temperatura ideală este cuprinsă între 34- 36°C). Aceste cădițe sunt prevăzute cu afișaj care indică permanent temperatura apei.

- Cântarul digital poate fi folosit atât în momentul în care bebelușul face baie, dar poate servi doar ca instrument de cântărire. În primul an de viață, greutatea este extrem de importantă pentru evaluarea dezvoltării celui mic, așa că părinții vor fi atenți cu privire la acest aspect. Majoritatea modelelor, pe lângă afișarea kilogramelor, stochează valorile citite ultima dată, fiind de un folos real pentru a compara evoluția, în perioada cuprinsă între vizitele la doctorul pediatru care urmărește dezvoltarea celui mic.

Cădițele 3 in 1 sunt realizate astfel încât să le susțină membrele bebelușilor, dar să le asigur totodată și confortul. De asemenea, sunt prevăzute cu inserție pentru a preveni alunecarea, garantând astfel siguranță deplină pe parcursul băițelor. Principalul avantaj al cădițelor este faptul că pot fi folosite încă din primele zile de viață, fiind sigure pentru copil, iar părinții sunt mai liniștiți. De aceea, o astfel de cădiță poate fi oferită drept cadou, dacă o prietenă de-ale tale urmează să devină mămică.

Oferta cadou unei gravide sau de botez o astfel de cadita ergonomica, cu baza antialunecare pentru bebelusi: