CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Espadrile Magice! Clasice Negre, Albe, Crem Sau Metalice și Colorate

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă espadrilele magice, perfecte pentru orice mărime sau picior. Fie că e vorba de orice stil și orice culoare, acestea vor fi potrivite pentru oricine.

Espadrile magice! Clasice negre, albe, crem sau metalice și colorate

Femeile iubesc pantofii și nu pierd nicio ocazie pentru a-și completa colecțiile, indiferent de anotimp. Cu toate acestea, vara este anotimpul cel mai ofertant în ceea ce privește diversitatea modelelor de pantofi și a pieselor vestimentare.

Espadrilele - pantofii magici care emană feminitate și asigură confortul zilnic
Unul dintre avantajele sezoanelor calde este faptul că te poți îmbrăca chic, la modă, dar și extrem de confortabil. Astfel, fie că adori pantofii cu toc sau preferi să porți mai des pantofi cu talpă joasă, espadrilele sunt un must-have pentru zilele lungi de vară. De ce sunt espadrilele o alegere perfectă?
- Espadrilele sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, toate având însă un element comun: confortul!
- Prețurile espadrilelor variază, diferitele modele pornesc de la 70 de lei, astfel că îți vei putea cumpăra câteva modele în culori diferite, pentru alcătuirea ținutelor diferite pe toată durata verii. - Le poți integra în ținutele zilnice, fie că porți rochii, fuste, pantaloni scurți și cămăși delicate.
- Espadrilele fac parte din categoria încălțămintei care nu poate lipsi din nicio colecție.
- Cu ajutorul espadrilelor poți alcătui cele mai relaxate ținute vara aceasta!





Ce culori se poartă pentru încălțăminte în vara 2018? Una dintre culorile extrem de populare pentru espadrile este bejul, dar și alte nuanțe în aceeași zonă: nude, roz pudrat, crem. Pantofii joși tip espadrile în aceste nuanțe pot completa ținutele zilnice, pentru o zi de lucru, una în care ai multe de rezolvat sau pentru plimbările de vacanță. Alături de espadrilele crem, cele clasice, în alb și negru reprezintă o altă alegere potrivită, pentru versatilitatea cu care pot fi integrate în ținute compuse în stilul office, casual și chiar romantic.





Dacă iubești diversitatea și îți place să te joci cu piesele vestimentare, espadrilele colorate sunt cele de care ai nevoie. Le vei găsi în magazinele online în nuanțele favorite și chiar în nuanțe metalice.