CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Geci, încălțăminte și Accesorii De Damă Pentru Ski și Snowboard

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Avem geci, încălțăminte și accesorii de damă pentru ski și snowboard. Se apropie iarna și ar fi bine să te pregătești. Winter is coming, prepare yourself!

Geci, încălțăminte și accesorii de damă pentru ski și snowboard

Urmeaza week-enduri intense cu schiurile sau placa? Imbraca-te corespunzator pentru ca totul sa mearga conform planului. Am facut mai jos o selectie (completa zicem noi) de haine perfecte pentru ski - de la bluze, pantaloni, polare si pana la ochelari, manusi si caciuli calduroase - pentru femei. 

Geci de ski pentru femei - impermeabile, colorate si nu intra deloc vantul prin ele

Aceaste geaci de ski ofera confort si protectie indiferent de vreme. Dispune de izolatie termică 3M Thinsulate ™, pentru o combinatie perfecta intre confort termic si greutate redusa. In acelasi timp asigura si o protectie excelenta impotriva vantului si apei! Asa ca uita de clasicul palton negru si orienteaza-te catre o geaca cu imprimeu foarte colorat. Orice zi mohorata cu temperaturi sub 0 grade va fi inveselita instant iar soarele va iesi dintre nori ca sa te admire.

Incaltaminte de buna calitate si extrem de calduroasa pentru zilele petrecute pe partie  

Atunci cand pe jos este zapada, cizmele cu toc sau botinele nu mai reprezinta o optiune. Create în anii ’70 chiar dupa incaltarile astronautilor, Moon Boots by Tecnica sunt nu doar inca foarte la moda (noua ne plac mult), ci am inteles ca ar fi si tare calduoase. De aceea v-am si spus de ele. Totusi, nu le veti purta chiar mereu, deoarece nu se recomanda a fi folosite pe asfalt sau la condus, ci doar pe zapada.

Nu uita de manusi si fular… colorate, cu mot, cu blana, pe alese  

Stim, cu siguranta iti reaminteste si mama ta inainte sa iesi din casa (sau ma rog, de gandesti ca sigur ti-ar fi zis). ? Insa sezonul acesta chiar vei fi super fashionable daca vei purta o super caciula cu mot de blana artificiala. Nu va tine foarte mult de cald, insa va puncta cu siguranta la impresie artistica. Ok, unele sunt si calduroase. Da click pe fiecare model in parte. 

Pantaloni snowboard din colectia 4F. Modelul este supe bun, confectionat din material neted si rezistent, te poti misca lejer cu ei. Au talia regulata, cu buzunare incheiate.

Ce poate fii mai frumos decat sa descoperi privelisti uluitoare si peisaje unice acoperite de zapada atunci cand schiezi? Impatimitii sporturilor de iarna vor gasi aici pe CadoLand toate articolele de care au nevoie pentru a merge la ski iarna asta.

Daca te intereseaza si ce port barbatii in aceasta iarna pe partiile de ski, poti arunca AICI o privire. Avem multe recomandari bune pentru ei - de la geci, pantaloni, caciuli, ochelari sau manusi calduroase. Have fun pe partie!