CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Haine De Blană și Veste De Blană - Albe, Gri, Maro Sau Crem

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Haine de blană și veste de blană - albe, gri, maro sau crem. Sunt disponibile o varietate de modele și culori! Îți poți completa ținuta cu o minunată haina din blană, lungă sau mai scurtă!

Haine de blană și veste de blană - albe, gri, maro sau crem

Anul acesta se poarta eleganta! Si ce daca este inca frig? Iti poti completa tinuta cu o minunata vesta chic - din blana naturala lunga sau mai scurta! Le poti purta in nenumarate feluri, sunt foarte chic cele pe gri, negre, maro, crem sau albe si usor de combinat cu celelalte elemente ale tinutei tale. Hai sa rasfoim impreuna oferta si cu ce modele ne rasfata magazinele online! Vesta de blana este potrivita pentru toate ocaziile – pentru scoala, birou, o cina romantica sau o iesire de seara in oras.

Alege o vesta pufoasa si eleganta, pe alb - click pentru detalii si preturi

Pentru a adauga un plus de glamour tinutei tale, adauga in garderoba o haine sau vesta de blana de culoare alba. 
Orice fel de model ai cumpara, incerca sa te orientezi in functie de calitate si nu neaparat de pret, pentru ca este cu adevarat o piesa care se cumpara mai rar si daca o pastrezi in bune conditii este una pe care o veti purta multe sezoane de acum inainte. Vesta alba de blana este preferata noastra, recunoastem!

Vestele de blana gri - usor de asortat. Care e preferata ta?

Culori calde, modele placute, croiala bine realizata! Pentru o dupa-amiaza in compania celui drag iti recomand sa imbraci o vesta gri. 
Se asorteaza desavarsit atat blugilor skinny cat si rochiilor scurte, midi sau maxi – tricotate. Vei atrage admiratia tuturor! In functie de modelul ales, poti imbraca o vesta mai lunga sau mai scurta, cu sau fara fermoar. 

In sezonul de iarna-primavara, o vesta de blana se poate combina foarte usor cu o pereche de blugi sau colanti si o camasa sau o bluza mai subtire de primavara, o maleta sau camasa. Pentru o ocazie mai speciala, o poti combina cu o rochie mai eleganta sau o camasa cu un imprimeu (buline, dungi, floral sau din denim) cu o pereche de pantaloni cu talia inalta.

Alege-ti culoarea potrivita la vesta! Vestele din blana falsa sunt disponibile intr-o gama mai larga de culori fata de blana naturala. Cele mai trendy si usor de purtat sunt cele gri si caramizii, cele albe sunt foarte cool pentru iarna (cum ziceam mai sus - ele sunt si preferatele noastre), pe cand cele negre si ciocolatii sunt ceva mai diferite de ideea originala de blana. 

Veste de blana neagra - eleganta la superlativ! Click pe fiecare pentru detalii

Rasfata-te cu un cadou binemeritat! Alege vesta care iti place si comand-o! In numai cateva zile o vei si putea imbraca! Modelele sunt diverse, potrivindu-se nu doar unei tinute de zi, ci si uneia de seara. 

Ai nevoie si de cateva sugestii de tinute cu vesta din blana?
-  Poti purta un pulover pe gat intr-o culoare neutra cu pantaloni denim evazati sau skynni, ghete scurte cu toc patrat, alaturi de o geanta voluminoasa. 
- Rochie lunga din tricot, bocanci rock, geanta de umar mai mica cu curea lunga.
- Pantaloni mulati din piele, top cu accente gotice, cizme deasupra genunchilor 
-  Fusta creion (pana la genunchi), camasa lunga cu imprimeuri, pantofi oxford, geanta de mana cu accesorii metalice sau hipstericesti.
-  Jeansi boyfriend, jacheta biker, ghete scurte.
- Rochii lungi, din voal, cu botine si genti plic. Sunt clar foarte multe combinatii si variante.

De remarcat ca, un outfit ce include vesta din blana, poate sa contina la fel de bine si un al doi-lea articol gros, de exterior, cum ar fi un sacou, o geaca biker sau o jacheta mai subtire, din piele. 

Piesele vestimentare din denim - cum sunt camasile de blugi - vor arata fabulos alaturi de o vesta de blana maro sau crem. Mizeaza pe suprapuneri de haine alese cu stil. Fie ca alegi sa porti o tinuta all denim, completeaza outfitul cu o pereche de botine. Nu uita ca echilibrul vestimentar este cheia succesului.

Vezi mai jos cateva combinatii elegante in care poti integra o vesta de blana pentru un look cat mai interesant si de efect. Pentru iesirile in oras, opteaza pentru o bluza/ maleta peste care poti adauga vesta de blana, in culoarea preferata. Totusi, daca esti mai friguroasa din fire, inainte de a pune vesta de blana poti purta si un sacou pe dedesubt, efectul de layering fiind unul destul de ok.

O vesta de blana atrage mult atentia celor din jur, asa ca investeste cu cap - nu te gandi sa economistesti niste bani (alegand un model mai ieftin) pentru ca se va vedea clar ca nu este de caliltate. Alege sa cumperi online din modelele selectate mai sus. 
Orice vesta de blana alegi din lista de mai sus, cu siguranta vei arata senzational cu ea. Toate au fost selectate de pe - FashionDays, Answear, In Puff, StarShinerS  cu trimitere catre vestele sau hainele de blana.