CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Halate Pentru Femei, Din Bumbac Sau Satin, De Purtat în Dormitor

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să cumperi Halate pentru femei, din bumbac sau satin, de purtat în dormitor? Avem noi ce ai nevoie și îți dorești. Dă click și intră la noi acum!

Halate pentru femei, din bumbac sau satin, de purtat în dormitor

Alege sa fii o femeie cu stil! Arunca pijamalele cu animalute si inimioare si imbraca un capot sexy, placut la atingere si care iti scoate frumusetea in evidenta! Il poti purta in luna de miere, in weekendul de la cabana, intr-o seara incitanta si nu numai. Iata care sunt propunerile noastre!

Halate elegante

- Halat de lux Linda, cu aspect satinat. Farmecul lui consta in broderia din zona umerilor si in culoare.

- Halat elegant Madlen. Il recomandam in special femeilor care vor sa-si ascunda micile imperfectiuni din zona abdomenului si a feselor.
- Halat elegant Leda, negru cu putin verde. O tinuta usor vaporoasa, datorita manecilor din voal, si plina de feminitate. Arata exact atat cat trebuie, fiind o alegere ideala pentru o seara in doi.
- Halat satinat de lux Elsa. Alb, cu broderie in zona decolteului si destul de scurt! Asadar, incitant si pur deopotriva, mai ales pentru luna de miere!

Halate chic pentru femei moderne

- Halat de culoare corai, cu maneci trei sferturi. Are buzunare laterale si cordon in talie.

- Halat alb cu insertii de tul negru semitransparent. Usor sofisticat, cu insertii de tul la mansete, se potriveste de minune cu niste tocuri ametitor de inalte!
- Halat de culoare gri, cu inimioare. E foarte confortabil si calduros, exact ce iti trebuie dupa o zi lunga la serviciu sau in weekendurile in care nu vrei sa iesi din casa.
- Capot provocator Thelma. In totalitate facut din dantela, moale la atingere si cu o lungime pana la jumatatea coapsei. Cu siguranta, vei capta instant atentia iubitului tau!

Rasfata-te! Cumpara-ti pentru Paste si nu numai un halat sexy, elegant, diferit fata de ce ai acum in dulap. Alege unul din lista de mai sus si comanda-l online. Il meriti!

Cauti un halat pufos si pentru iubitul, sotul sau fratele tau? Poti vedea aici cateva modele de halate pentru barbati.  Iti recomandam apoi si aceste pijamale tot pentru barbati   sau   modele pentru copii.