CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Mănuși și Portofele Femei între 50 și 150 Lei

Actualizat: 22 April, 2024 | Rating:

🎁 Suntem aici pentru tine dacă vrei idei de cadouri mănuși și portofele femei între 50 și 150 lei. Avem variate modele în funcție de design, practicitate și preț

Idei de cadouri mănuși și portofele femei între 50 și 150 lei

Stiu, stiu! Sa alegi cadoul potrivit pentru o femeie poate fi o adevarata provocare. Daca nu-i place buchetul comandat la florarie? Daca isi dorea, de fapt, un parfum si niste cosmetice? Daca prefera o cina romantica? Daca, daca, daca… Mergi la sigur cu ideile de mai jos! Produsele sunt alese special pentru reprezentantele sexului frumos!

Portofele si plicuri pentru tinute de zi si de seara

Sigur Ea se asteapta sa primeasca in dar o ciocolata, o floare si o brosa. Uimeste-o de data aceasta cu un portofel negru cu fermoar Pieces Rose (64 lei). Este foarte incapator, are mai multe buzunare si poate fi asortat cu orice fel de geanta.De un Medicine - Portofel Bohemian ce zici (75 lei)? E compartimentat astfel incat sa incapa in el si monede, si bancnote, si carti de vizita, carduri, respectiv carti de identitate.

Ca sa nu mai spuna ca nu are poseta de iesit in oras, ofera-i cadou un plic “Malou” (74 lei). Datorita faptului ca este negru, e ok de purtat cu o multime de tinute. Iese in evidenta prin cateva elemente decorative interesante.

Pentru tinute mai elegante, iti recomand sa-i oferi un portofel matlasat gri inchis Lydc (104 lei). Atrage privirea oricui, fiind elegant, feminin si cuceritor deopotriva. De ce i-ar placea unei femei acest portofel? Intrucat poate fi asortat atat cu o tinuta de zi, cat si cu una de seara, atat cu o vestimentatie casual sau business, cat si cu o rochie de cocktail. Daca ii plac culorile vesele si se joaca creand tinute originale, atunci i se potriveste un portofel din piele naturala Laura (105 lei). In oferta e disponibil pe albastru si pe roz. Mai trebuie spus ca e realizat din piele naturala, iar in partea frontala are mici detalii aurii si cateva strasuri.

Manusi calduroase si elegante, de iarna

In afara de portofel sau plic, strecoara in punga de cadouri si o pereche de manusi Minnesota (110 lei). Ii vor tine de cald in sezonul rece, cu atat mai mult cu cat sunt facute din piele naturala. Asadar, si practice, si elegante!

Tot manusi de piele ii poti cumpara si din colectia Only (99 lei). Ca sa le poata trage mai usor pe maini, nu e nevoie decat sa desfaca putin fermoarul cu care sunt prevazute.

Ce zici de un set alcatuit din esarfa cu doua fete si manusi rosii Something Special by Moon (139 lei)? Eu iti spun ca il va adora! E perfect pentru bulgareala, schiat si patinat! Manusile din lana ii vor tine tot timpul cald, iar fularul ii va proteja gatul si gura. De ce sa-l cumperi?

Ei bine, si pentru ca manusile sunt infrumusetate cu putina blanita... Si mai elegante si calduroase sunt niste manusi Teckel (170 lei). Partea ce acopera palmele e confectionata din piele naturala, iar de la incheietura pana pe antebrat, din material textil. Datoria acestui lucru, nu-i va mai intra absolut deloc aer rece in manusi. Daca esti in cautarea unor manusi Touchscreen, recomandam brandul Natec avand accesorii de iarna la un pret foarte bun (19 lei)! 

Manusi de piele, pentru sezonul mai calduros, toamna-primavara:

Incalzeste-ti iubita sau colega/ sora in acest sezon, oferindu-i fular si manusi pe placul ei! Realizate din piele naturala si din material textil, ele sunt practice si au un aspect estetic deosebit. De asemenea, o poti surprinde si cu un plic cu design unic. Fii tu Mos Craciunul pe care il asteapta! Mergi pe mana noastra si alege din ideile de mai sus!