CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru O Pasionată De Make-up

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Idei de cadouri pentru o pasionată de make-up - dacă nu mai știi ce cadou să-i faci prietenei tale, suntem aici să te ajutăm. Pe site avem o gamă variată.

Idei de cadouri pentru o pasionată de make-up

Fie că este vorba despre o pasionată de make-up sau de o persoană care visează la o carieră în acest domeniu, există suficiente idei pentru un cadou reușit, care va fi super apreciat! Întregește-i colecțiile de farduri și cosmetice Dacă ți-e prietenă apropiată, cu siguranță îți prezintă periodic noile achiziții în materie de make-up și produse de beauty. Pentru a-i face un cadou reușit, fie alegi cosmeticele pe care le folosește mereu, fie îi completezi colecția cu alte produse.

Alege accesorii practice pentru o organizare mai buna a cosmeticelor

Sesiunile de make-up reușite sunt realizate cu pensule și alte accesorii de aplicat fondul de ten, fardurile pentru pleoape, cele pentru conturarea feței, cele pentru obraji. Și pentru că un set profesional de pensule este destul de costisitor, îți poți surprinde prietena cu setul de aplicatoare și pensule la care visează de ceva timp. O altă idee este achiziționarea unei genți pentru depozitare și transport: borsete, portfarduri, cufere pentru machiaj.

Dacă vrei să o încurajezi să se dezvolte profesional în această direcție sau deja profesează în domeniul beauty&make-up, poți alege chiar un scaun de machiaj, care facilitează ședințele prelungite de make-up, oferind confort deopotrivă clienților și make-up artiștilor. Construcția acestor scaune este gândită pentru a putea fi transportate ușor, din materiale extrem de rezistente, astfel încât să dureze cât mai mult.
 

Nu contează că are deja zeci de farduri pe care poate nici nu le folosește, o paleta nouă reprezintă mereu un motiv de bucurie.

Pasionatele de modă nu sunt preocupate doar de farduri și produse cosmetice, acordând o deosebită importanță îngrijirii tenului. Prin urmare, dispui de o gamă variată de aparatură electronică și dispozitive de curățare a tenului: Foreo, aparat-epilator Braun (Braun FaceSpa), prevăzut cu perii de curățare și mini-dispozitiv de epilare a părului facial. Cât despre produsele de îngrijire, de la geluri de curățare, măști și până la produsele de hidratare - seruri, creme și loțiuni, le vei găsi online pe cele adecvate fiecărui tip de ten.

Pana la urma te-ai hotarat ce ii vei cumpara cadou? Sper ca te-am putut ajuta! :)