CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Îți Plac Blugii Tăiați și Cu Franjuri? Uite De Unde-i Poți Cumpăra Online

Actualizat: 23 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă blugii tăiați franjuri, ultimele tendințe, de unde îți poți achiziționa, poze, idei pentru ținuta perfectă casual stilată, accesorii cool, oferte.

Îți plac blugii tăiați și cu franjuri? Uite de unde-i poți cumpăra online

Blugii – eternul “must-have” din garderoba ta! Când vine vorba de blugi, aceştia au ramas de-a lungul vremii, indiferent de tendinţele din modă care vin si pleacă, etalonul, obiectul vestimentar obligatoriu din garderoba oricui. Cu toţii iubim blugii pentru că sunt versatili, uşor de asortat, comozi şi mereu în vogă. La fel ca şi little black dress care nu se demodează niciodată, o pereche de jeansi reprezintă piesa de rezistenţă, care te salveaza mereu atunci când nu ai inspiraţie.

Blugii pot fi baza în jurul căreia poţi crea mai multe ţinute. Cu câteva modificări minore, poţi trece rapid de la o ţinută casual la una smart casual sau de ce nu, la un look glamour, îndrăzneț. Şi dacă vrei să fii cu adevarat trendy, îţi recomandăm blugii “ rupţi”, care s-au purtat sezonele trecute şi sunt foarte la modă şi primăvara asta.

Blugii tăiaţi sau cu franjuri – vedeta ultimelor sezoane În zilele în care vrei să te faci remarcată, poartă blugi tăiaţi sau cu franjuri. Dar în ce combinaţie poţi purta aceşti blugi? Dacă ştii cum să-i combini şi accesorizezi cum trebuie,îi poţi purta practic oricând. Iţi prezentăm câteva stiluri cu care niciodată nu vei da greș.

Ţinuta clasică – casual look Aceasta este cea mai simplă şi rapidă combinaţie, la îndemâna oricui. Asortează blugii cu un tricou și cu adidași. Adaugă culoare prin alegerea unui tricou într-o culoare vibrantă sau cu un imprimeu cool. Pentru sezonul rece asortează pantalonii de blugi la o jachetă sport și un pulover în culori strălucitoare.

Stilul clasic elegant – smart casual Nu te feri să porţi blugii “rupţi” la o întâlnire mai puţin informală, la birou şi chiar la o întâlnire de afaceri. Adaugă blugilor o cămaşă elegantă sau still office şi un sacou sau un pardesiu clasic si obţii combinaţia perfectă, pe care s-o porţi cu încredere. Pentru un plus de eleganţă, adaugă acestui stil o camaşă albă şi un colier simplu la birou sau unul statement pentru o ieşire în oraş.

Atata vreme cât blugii nu sunt exagerat de tăiaţi, poti purta blugii rupţi, cu aspect uzat şi la şcoală sau facultate. Pot fi combinaţi cu un hanorac, o bluză, tricou cu imprimeu, un pulover simplu sau o camaşă casual.

Ţinuta de club - stilul glamour,îndrăzneţ
Blugii tăiaţi sunt o alegere excelentă pentru o ieşire în club. În funcţie de ce model iţi pune în evidenţă silueta, poţi alege să porţi jeansi clasici, straight fit, boyfriend sau skinny fit. Indiferent de ce model de blugi alegi să porţi, însă mare atenţie la felul în care îi combini, pentru a nu da senzaţia de vulgaritate. Daca blugii sunt foarte rupţi lasând la vedere foarte mult, atunci alege un top mai plin, nu foarte decoltat. Pentru un aspect sexy şi cool, poartă o ţinută cu care sigur vei atrage toate privirile: combină blugii cu o bustieră strălucitoare.

Există o multitudine de corsete de unde poţi alege: bustiere elegante din saten, dantelă, în stil retro, din piele, astfel încât să obţii combinaţia perfectă pentru o seară în club.