CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Iubești Hainele Animal Print? Uite Ce Rochii, Bluze , Paltoane Sau Genți îți Poți Cumpăra Online

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Iubești hainele animal print? Uite ce rochii, bluze , paltoane sau genți îți poți cumpăra online de pe site-ul nostru. Avem o ofertă variată pentru orice gust

Iubești hainele animal print? Uite ce rochii, bluze , paltoane sau genți îți poți cumpăra online

Imprimeul animal print a fost și va rămâne în categoria imprimeurilor clasice, fiind o alegere potrivită pentru haine și accesorii mici și mari - genți, pantofi, bijuterii. Periodic însă, acest imprimeu revine în tendințe, iar umerașele și rafturile magazinelor sunt pline de modele deosebite de haine astfel create.

Pentru ce haine să optezi atunci când cumperi pentru prima dată acest imprimeu animal print? În mod evident, vei alege hainele care îți plac, însă avem câteva recomandări de alcătuire a ținutelor cu aceste elemente vestimentare, pentru a fi sigură că vei avea o apariție de efect și în același timp, corectă:

 Imprimeul vedeta din acest an ce promite sa-ti puna in evidenta trupul de felina! Click  pentru detalii:

- Alege haine și accesorii pe care să le adaugi garderobei pe care o utilizezi frecvent;
- Imprimeul animal print este, prin definiție, elegant, așa că alege-l pentru o ținută elegantă, festivă, pentru petreceri la care să fii remarcată grație stilului deosebit;
- Mixează stilurile și alege hanorace, tricouri și bluze pe care să le poți integra în ținute casual, elegant-sport și chiar street style, dacă este unui dintre stilurile pe care le abordezi;
- Selectează doar articole care îți plac și îți vin bine, conform proporțiile corpului. Spre exemplu, nu alege un body animal print, dacă nu obișnuiești să integrezi body-urile frecvent în ținutele zilnice;
- Dacă adori stilu office, alege o fustă conică sau în A, pe care să le integrezi în ținutele de birou. Integrată alături de culori neutre și negru și perechea potrivită de pantofi, ținutele office sunt adecvate spațiului academic, de lucru, dar cu touch-ul personal, chic.

Ce-i prea mult.. nu strica. O pereche de pantofi animal print sau o geanta animal print? Ce alegi?

Imprimeurile animal sunt de mai multe feluri, nuanțe și culori. Dacă preferi un stil excentric, poți selecta haine animal print multicolor, însă va trebui să ai grijă cu restul elementelor adăugate:
- Animal print leopard
- Animal prin zebră
- Animal print tigru.

Desigur, nu puteam uita de paltoanele animal print sau de un sacou in acest imprimeu. Ce combinatie ti se potriveste?

Daca v-ati decis asupra unei rochii animal print, in tonuri dominante de bej, negru, maron, puteti sa mai adaugati o scanteie de animal print printr-o esarfa legata la geanta sau la mana,dar nu mai mult.

Cel mai popular imprimeu este cel de leopard, fiind integrat chiar și în crearea modelelor de pantofi sport, teniși și ghete casual. În magazinele online vei regăsi imprimeul destul de des, indiferent de categoria de haine pe care o preferi, iar mărimile potrivite pot fi alese corect, grație tabelelor și informațiilor furnizate de către comercianți.

Fii o inspiratie pentru prietenele tale! Alege o rochie noua, animal print. Sigur nu vei trece neobservata.