CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Din Lemn Pentru Copii, Acum în Tendințe

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un cadou original pentru copii? Descoperă jucăriile din lemn pentru pici, care le va aduce, cu ușurintă, zâmbetul pe buze. Dăruiește bucurie și fericire.

Jucării din lemn pentru copii, acum în tendințe

În ultimii ani, jucăriile din lemn au redevenit un trend, extrem de apreciat de către părinții din România. Pe lângă siguranța utilizării, protejarea mediului înconjurător și diversitatea modelelor, jucăriile din lemn sunt educative și adorate de către cei mici. .

Câte categorii de jucării confecționate din lemn există? Te vei minuna de diversitatea modelelor și tipurilor de jucării confecționate din lemn care există la momentul actual pe piață. De la clasicele cuburi din lemn, puzzle-uri, în culori felurite, la animale și păpuși și până la jucării educative, care sunt proiectate pentru echilibru - placa din lemn pentru dezvoltarea echilibrului și abilităților motorii, gama de jucării este extrem de diversificată.

Jucării din lemn pentru băieți și fetițe - avantajele achiziționării acestor elemente de joacă
La primul gând, cel mai important avantaj al jucăriilor este siguranța folosirii îndelungate a acestora. Spre deosebire de jucăriile din plastic, jucăriile din lemn sunt mult mai sigure pentru sănătatea celor mici, chiar și atunci când sunt colorate în diferite nuanțe, pentru confecționarea și personalizarea acestora fiind utilizată doar vopsea non-toxică, astfel că părinții optează tot mai des pentru variantele disponibile în magazinele online.

De exemplu Cubul (prima jucarie din lemn de mai sus) este de dimensiune mare, fiind un centru de joaca educativ excelent pentru copii. Are 5 fatete cu activitati educative, fiecare fateta avand jucarii pentru stimularea diferitelor abilitati ale copilului, acest tip de cub educativ fiind nu doar o jucarie ci un adevarat material didactiv pentru micuti. Pe partea superioara exista si un labirint 3D pentru dezvoltarea motricitatii fine.
Cele 5 activitati educative ale cubului din lemn sunt:
- labirint 3d cu bilute colorate si labirint plan cu masinute;
- panou educativ cu mini abac, bilute colorate, bilute cu forme geometrice;
- ceas;
- labirint plan mare potrivire animale pentru dezvoltarea motricitatii;
- labirint plan mare potrivire cifre-reprezentare grafica;

Partea superioara se poate da jos si pune la loc (este prinsa in suruburi care se pot scote/pune ) pentru ca joaca sa fie cat mai dinamica si copilul sa poata utiliza toate componentele cat mai confortabil. Acest cub educativ este un instrument deosebit pentru joaca si invatare, fabricat din lemn natural, vopsea pe baza de apa.

*** Bino este un brand de jucarii si cadouri traditionale si inovatoare pentru sugari si copii mai mici de 7 ani. Toate jucariile sunt de cea mai inalta calitate, certificate CE, non-toxice si sunt fabricate din materiale naturale. Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni, datorita partilor mici continute, care pot fi inghitite! Pericol de sufocare! A se utiliza sub supravegherea unui adult!

Trebuie sa ai in vedere si: 

- Durabilitatea: când vine vorba despre durabilitate, cei mai mulți părinți nu se gândesc la economia sumelor de bani investite în jucăriile celor mic, ci mai degrabă la bucuria copiilor atunci când se atașează de una dintre jucăriile copilăriei. Astfel, jucăriile din lemn trec testul timpului, rămânând timp îndelungat în viața copiilor tăi.
- Diversitatea: nu există idei pe care creatorii de jucării să nu le poată transpune în realizarea acestora din materialul durabil, sigur, prietenos cu mediul. Consultă paginile catalogului online și te vei convinge: mașinuțe, jocuri educative, jocuri pentru dezvoltarea anumitor abilități cognitive, motorii și de comunicare.
Învățarea ceasului poate fi la fel de rapid exersată cu un ceas colorat din lemn.

Pentru siguranța copiilor tăi, optează întotdeauna pentru jucării educative, confecționate în condiții sigure, cu materiale non-toxice, așa cum este cazul jucăriilor din lemn.