CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Squishy în România

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Jucării Squishy în România? Nu mai căuta, ai găsit deja. Îți oferim o mulțime de jucării squishy perfecte pentru cei mici. Vei vedea zâmbetul de bucurie

Jucării Squishy în România

Jucarie SQUISHY cu revenire lenta - da, aceasta este ultima tendinta in materie de jucarii pentru copii, este cea mai distractiva si pufoasa jucarie si, de asemenea are rolul de a ajuta sa se relaxeze cei mici sau sa alunge stresul celor mai mari. Sunt extrem de usor de folosit si sunt si spectaculoase.. o sa le indragiti de indata ce o sa o le ai in maini - de la unicorni, inghetata, tort parfumat, cu diferite fructe, popcorn, prajituri. 

Jucaria momentului SQUISHY este populara atat printre copii cat si printre adulti. Click pe jucaria preferata pentru detalii si preturi:

Squishy-ul este fabricat dintr-o spuma care se poate turti, strange si revine la forma initiala. Materialul din care este facut jucaria nu este elastic, este fabricat din spuma poliuretanica. Este indicata supravegherea copilului in timp ce se joaca, pot fi atrasi sa muste din jucarie. Nu trageti de jucarie, se poate rupe. Nu este indicat sa fie inghitit sau mestecat de copii. ca si dimensiuni o sa gasiti la 11 x 7.5 cm.

Din ce magazine online din Romania le poti cumpara? Gasesti mereu reduceri pe eMag (peste 200 de modele), pe BestKids sau Teamdeals. Alege sa le cumperi online, mai ieftine. 
Squishy este un produs pufos, care poate fi o decoratiune atasata telefonului tau, sau accesoriu pentru geanta, ghiozdan sau un breloc deosebit. Este super distractiv si poate fi foarte util si pentru persoanele stresate. Este o idee minunata de cadou. Poate fi folosita pentru ameliorarea stresului, pad de odihna, decoratiune, jucarie ce stimuleaza simturile celor mici. Ca si preturi le gasiti si la 7 lei, dar in functie de dimensiune si model.. si la 50 lei. Modele noi in categoria Jucarii Squishy Romania. 

​Alege sa faci un cadou inspirat copiilor! Click & Cumpara online: