CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Kendama - Cel Mai Tare Joc De îndemânare

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă cel mai tare joc de îndemânare Kendama. Fie că este vorba despre un cadou sau că ai nevoie chiar tu, acest joc va deveni un interes extrem de mare.

Kendama - cel mai tare joc de îndemânare

Kendama e acum un fenomen mai mare decat Pokemon Go printre copii. E cel mai tare joc de indemanare si am selectat noi cateva modele ieftine si colorate de Kendama pentru fete sau baieti si de unde le poti cumpara online, din Romania. Poti sa crezi ca tinerii sunt mai interesati de doua bucati de lemn prinse cu o sfoara decat de ultimele jocuri pe telefon sau tableta?
 

Jucaria Kendama este o utila pentru imbunatatirea indemanarii copiilor! 

Aceasta jucarie este asemanatoare cu jucaria yo-yo, insa mult mai funny. Jucaria Kendama este o utila pentru imbunatatirea indemanarii copiilor, fiind foarte iubita de catre acestia. Exista chiar si competitii intre jucatorii experimentati, unde acestia isi masoara indemanarea. Aceasta jucarie are o structura simpla, din lemn, insa modalitatile de joc sunt numeroase.

Acest joc provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate. Insa, chiar si in zilele noastre, apetitul jucatorilor atinge cote maxime. La inceput, oamenii se jucau pentru placerea lor, insa in timp s-a ajuns sa se organizee adevarate competitii!

Care e modelul preferat? Intra pe "detalii" pentru mai multe specificatii si preturi.

Caracteristici: Jucaria este compusa dintr-o minge, varful lemnului care intra in minge, o cupa mare, una mica si una mijlocie (aceasta a fost adaugata in vremurile noastre, pentru a spori gradul de dificultate al jocului). Specificul jocurilor din cultura asiatica este sa solicite intelectul.

Cu Kendama obtii chiar mai mult: un spectacol cu miscari de efect, savuroase pentru cei care pot sa aprecieaza arta minimalista a divertismentului inteligent. Jocul poate parea simplu, insa in realitate este nevoie de exercitiu si coordonare perfecta. Fabricat din lemn din Austria si vopsit cu culori care rezista foarte bine dupa multe ore de practica. Fabricate in Germania. Dimensiuni: 18.5 x 7 cm (inaltime x latime) Diametru minge: 6 cm Lungime ata: 40 cm Varsta: 7 ani +.

Kendama de la 63 de lei - DETALII si MODELE


 

Se folosesc nu numai mainile, ci intregul corp pentru a putea duce la capat sincronizarea cu jucaria. Cumpara online pentru copilul tau!

Kendama este o activitate de baza in joaca si in afara scolii. Noi le recomandam tuturor copiilor si sigur vor fi ocupati multe zile de acum inainte! Preturile variaza intre 20 lei si 230 lei. 

Selectiile de jucarii au fost facute din cadrul magazinelor online precum eMag, Carturesti, Nichiduta, Noriel sau BestKids (cu trimiteri fix catre categoria Kendama). Cumpara acum online!