CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Modele Noi De Botine Tip șosetă - De Unde Pot Fi Cumpărate Online?

Actualizat: 22 April, 2024 | Rating:

🎁 Modele noi de botine tip șosetă - de unde pot fi cumpărate online? Cauți modele de botine tip șosetă? Tocmai ce le-ai găsit pe site-ul nostru. Intră pe site!

Modele noi de botine tip șosetă - de unde pot fi cumpărate online?

In acest sezon s-a pastrat trendul botinelor tip soseta mulate pe glenza, doar ca s-a dus un pic mai departe, pana la a imita soseta si prin croiala si prin materialele folosite - dublate de un material supraelastic, din piele intoarsa, catifea, fie subtiri si usor cauciucate, fie tricotate. 

Ne-am uitat astazi prin mai toate magazine online de incaltaminte online si am selectat cele mai noi modele de botine. Vezi mai jos ce modele ne-au atras noua atentia de pe Depurtat, Answear, FashionDays   sau Kalapod
 
Ne-au atras mult atentia aceste botine tip sosete sport, confectionate din tricot cu manseta, dublate de tricot, se continua pe picior, supraelastice si inedite. Sunt perfecte pentru toamna sau primavara, tin astfel cald la picioare si aduce si o nota sporty in pofida tocului stiletto. Pe ce culoare ai alege si sunt preferatele?

Am mai gasit si aceste modele - Botien - confectionate din poliuretan si cauciuc, usor mai lungi si mai largute pe picior, la fel si acestea sunt disponibile in mai multe variante cromatice. Sunt perfecte in aceasta perioada mai rece. Daca si tu iubesti stilul casual.. poti incerca sa-ti asortezi cat mai bine aceste botine: 

Botinele mulate tip soseta Cool cu toc gros inalt si cu dungile albe sunt disponibile pentru a le cumpara online in cinci variante de culoare: negru, albastru, rosu, gri deschis si verde. 

Ai nevoie de cateva idei de outfit?
- poti purta aceste botine impreuna cu o rochie scurtam mulata sau larguta, cu o geanta micuta
- cu niste blugi boyfriend suflecati si o camasa alba 
- un hanorac lung, sport, oversized si un rucsac dragut in spate
- tinute de seara, de club 
- pulover lung cu o pereche de pantaloni scurti si cateva accesorii interesante, un ceas sau bratari
- blugi pana si un sacou lung, alaturi de o poseta plic

Nu stim ce parere ai tu despre acest trend insa daca vrei sa te numeri printre primele care-l adopta, iti recomandam sa te indrepti catre modelele pe care editorii nostri ti le-au propus mai sus. Poti afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte, urmand link-ul de DETALII pe care-l gasesti sub imaginile de produs. Ceea ce-ti putem spune este ca toate brandurile (Cheap &Chic, Forever21 sau Shellys London) se importa si se livreaza gratuit, pe intreg teritoriul tarii, in termen de 10-15 zile lucratoare.

Te intereseaza si alte modele de botine de dama? Viziteaza categoria mare cu Ghete, botine si cizme de pe CadoLand. Shopping placut!