CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pantofi, Espadrile și Adidași Argintii - De Ce Să Alegi Această Culoare?

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Pantofi, espadrile și adidași argintii. Modele unicat, oferte promoționale, idei inedite de ținute la care să-i asortezi. Idei de cadou. Fii în tendințe.

Pantofi, espadrile și adidași argintii - de ce să alegi această culoare?

Iesi in evidenta cu perechea de pantofi potrivita - fie ca sunt pantofi, espadrile, sandale sau adidasi, argintii sa fie! Lasa timiditatea deoparte si arata-ti feminitatea! Anul acesta pantofii argintii trebuie sa fie piesa de rezistenta a garderobei tale. Avem pentru tine pantofi cu toc pentru tinute business, pantofi pentru cocktailuri, dar si sandale pentru zilele de vacanta, cand vei colinda tara in lung si-n lat!

As vrea sa punctez inca de la inceputul articolului ca va trebui sa treci peste cateva prejudecati... de exemplu ca pantofii in nuante metalice/argintii te scot mult prea mult in evidenta, sunt usor exagerati si greu de accesorizat. Gresit! Desi pantofii argintii pot fi niste piese destul de puternice (asta ai zice la prima vedere), ei nu se apropie nici pe departe de o pereche de pantofi roz sau intr-o nuanta de rosu aprins. Asa ca pregateste-te sa vezi cele mai cool modele de pantofi, espadrile si adidasi argintii pentru tine sezonul acesta, pe care le poti achizitiona online.

Pantofi pentru tinute business - Un must have al garderobei tale

Secretul unei intalniri de afaceri nu presupune doar pregatirea temeinica a unei oferte, ci consta si in prima impresie pe care si-o fac viitorii parteneri despre tine. Ca sa-i cuceresti instant, iti recomandam sa incalti: Pantofi Kano - cu siguranta, reprezinta punctul forte al tinutei tale business! Sandale ALDO Arenani iti asigura un mers ferm si senzual in acelasi timp!

Pantofi Metalik - usor de asortat, usor de purtat! In plus, culoarea metalica spune despre tine ca esti o persoana hotarata! Ii poti purta atat cu blugi boyfriend, cat si cu rochii negre din catifea sau salopete elegante.

Pantofi pentru petreceri cocktail

Tocmai ai incheiat un parteneriat foarte important, iar sefii vor organiza un cocktail pentru a sarbatori colaborarea? Incalta: Pantofi Ashanti - ce confera rochiei tale acel efect wow pe care ti-l doresti.

Pantofi Gino Rossi - Toc subtire, design elegant, perfecti pentru fusta ta neagra, cu talie inalta!

Pantofi Avant - incalta-i cand mergi la petreceri mai pretentioase! Pantofi din colectia Fabiola sunt comozi, usor retro. Speram sa fie si pe gustul tau!

Pantofi casual si sport - Pentru zilele fara toc

Pentru o terasa, un biliard ori o plimbare alege: Pantofi Lora sunt usor de asortat cu multe tinute sport.

Pantofii argintii Semaca - Cu siguranta, vei iesi in evidenta cand ii vei incalta!

Pantofi Vesma - Poarta-i si cand mergi seara la o pizza! Datorita sclipiciului de pe suprafata lor, vei avea o tinuta non-conformista!

Espadrile si sandale - Ca sa te bucuri de plimbarile lungi

Nu-ti plac tocurile? Ai nevoie de incaltaminte cat mai comoda, mai ales pentru vacanta care se apropie? Noi iti propunem: Sandale ECCO Freja - Talpa confortabila amortizeaza socurile, astfel ca nu te vor mai durea picioarele la finalul zilei. Incalta-le si vei avea impresia ca pasesti pe puf!

Sandale Izzy - Sunt cu talpa joasa. Se fixeaza pe glezna datorita unei cureluse.

Espadrile Bueno. Pune-le in geanta de voiaj, ca sa ai cu ce sa te incalti cand sta sa ploua ori e frig.

Espadrile Comun - Facute din piele eco, le recomandam nu doar pentru plimbare, ci si pentru sofat.

Alege o pereche de pantofi sau de sandale argintii dintre propunerile noastre si iesi in evidenta in aceasta vara! Fii indrazneata cu incaltamintea care ti se potriveste si alege sa o cumperi online! Nu uita si de poseta - alege un plic elegant care sa se potriveasca la nuanta cu pantofii. Have fun!