CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Poartă Roșu De Sărbători - Rochii, Salopete, Pulovere Sau Lenjerie Intimă

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Strălucește în roșu! Am selectat pentru tine cele mai potrivite ținute în rosu, de la rochii, salopete, pulovere sau lenjerie intima, perfecte pentru a le purta în oraș sau acasă de Crăciun sau Revelion. Roșul este considerată culoarea care alungă energia negativă și aduce noroc și prosperitate persoanelor care o vor purta în perioada sărbătorilor de iarnă.

Poartă roșu de sărbători - rochii, salopete, pulovere sau lenjerie intimă

Simbolistica nuanțelor roșu se referă la pasiune, iubire, este asociată cu focul și dorința, însă purtarea elementelor vestimentare roșii cu ocazia sărbătorilor de iarnă se extinde la semnificații ample, fiind parte integranta a tradițiilor de Crăciun și Anul Nou.

De ce este recomandată respectarea tradiției de a purta un obiect vestimentare roșu de Crăciun și de Revelion? Pentru că este o perioadă a speranței, a planurilor de viitor și a stabilirii rezoluțiilor pentru nou an, în decembrie toate tradițiile sunt corelate cu aceste aspecte.
- Crăciun roșu: de ce să alegi minim un element roșu pentru a-l integra în ținutele tale? Pe lângă faptul că roșul este una dintre culorile predominante pentru realizarea decorurilor de sărbătoare, este culoarea costumului lui Moș Crăciun, roșul este considerată culoarea care alungă energia negativă și aduce noroc și prosperitate persoanelor care o vor purta în perioada sărbătorilor de iarnă.

Poarta culoarea rosiece transmite ideea de originalitate, putere si incredere. Click pentru detalii:

- Nu uita de lenjeria roșie pentru Anul Nou!
Există mai multe tradiții și superstiții corelate cu noaptea dintre ani, care se referă la articolele vestimentare purtate, mâncarea preparată și alte sarcini pe care unele familii și grupuri de prieteni aleg să le respecte: prepararea peștelui, asigurarea strugurilor - pentru ca fiecare să mănânce 12 boabe, care asigură succesul pentru fiecare lună a anului ce urmează, agățarea vâscului, Fie că ești sau nu o fire superstițioasă, nu uita să alegi câte o pereche de lenjerie intimă roșie pentru tine și toate persoanele dragi ție!

Vrei sa-l surprinzi de Craciun? Acum ai ocazia. Poarta acest costum si te vei transforma intr-o Craciunita sexy.

Ce îți recomandăm pentru purtarea în serile speciale de sărbători? Pentru ca seara de Revelion să fie cu adevărat festivă, alege unul dintre modelele de rochii roșii disponibile în cadrul cataloagelor online, iar dacă ești adepta modei actuale, în tăieturi asimetrice sau cu design aparte, vizualizează și categoria salopetelor, care sunt la mare căutare de câteva sezoane.

Dacă dorești să le dăruiești și celor dragi ceva roșu, de purtat, simbolic, la trecere dintre ani, alege un accesoriu rapid și simplu de integrat - un papion, o eșarfă, o cravată, un accesoriu delicat pentru păr. Gusturile vestimentare nu pot fi impuse, astfel că fiecare dintre membri familiei vor alege un articol de îmbrăcăminte care li se potrivește. Așadar, puteți alege împreună modele de pulovere, cu mărimea și croiala adecvată.