CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Recomandări De Storcătoare De Fructe și Legume

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Îți oferim recomandări de storcătoare de fructe și legume pentru a-ți face cele mai delicioase sucuri naturale și smoothies. Avem o gamă variată de produse

Recomandări de storcătoare de fructe și legume

Vine primavara! Profita de oferta variata de fructe si legume de pe piata si prepara cele mai sanatoase sucuri, fresh-uri sau smoothie-uri delicioase! Ca sa te bucuri pe deplin de continutul lor nutritiv, recomandam sa folosesti storcatoare cu mai multe functii. Sunt indispensabile din orice bucatarie! 

Noi venim in ajutorul vostru ca cateva recomandari de storcatoare online (ce pot fi oferite cadou) care te vor ajuta sa pregatesti cele mai gustoase fresh-uri pentru dimineti revigorante! 

Storcatoare la preturi mai mici

- Storcator de citrice Heinner Citrus la ~ 50 RON. E perfect pentru lamai, portocale, clementine si chiar pomelo. Sucul colorat si satios e colectat in cana de 0.7 l.

- Storcator citrice Braun la 139 RON. Nu ramane nici pic de suc in pulpa fructului, iar asta datorita dispozitivului de presare, care se invarte alternativ in stanga si in dreapta.

- Storcator de legume si fructe Rohnson la 192 lei. Se fixeaza pe blatul din bucatarie cu ajutorul picioruselor anti-alunecare si stoarce nu doar fructe, ci si legume.

- Storcator de fructe si legume Star Light (224 lei). Extrage sucul chiar si din cele mai tari legume, precum morcovul!

Storcatoare cu buget ceva mai mare

- Storcator de fructe si legume Rohnson (259 lei). E prevazut cu recipient pentru adunat pulpa si are doua trepte de stoarcere.

- Storcatorul Cuisinart (551 lei) - stoarce rapid, fara zgomot si efort!

- Storcator de fructe si legume Hurom GD (1300). Cu ajutorul lui obtineti nu doar sucuri, ci puteti prepara si sosuri si piureri, puteti macina condimente, puteti pregati inghetata s.a.m.d.

- Storcator Hurom Slow Juicer (1.649 lei) - extrage de pana la 6 ori mai multe vitamine din fructe si legume, iar asta datorita faptului ca stoarce prin presare la rece. Este si cel mai bun de pe piata! Poate fi oferit cadou atat la o nunta, cununie civila sau de pensionare. 

Alte recomandari:

Va invitam la un pahar de sanatate! Noi am testat deja unele modele de storcatoare de mai sus si suntem incantati de ele. Profitati de oferta, caci nu veti regreta!