CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochia Tip Furou, Cu Bretele și Tricouri Albe Pe Dedesubt

Actualizat: 16 April, 2024 | Rating:

🎁 Îți place rochia tip furou, cu bretele și tricouri albe pe dedesubt? Avem o mulțime de cadouri pentru tine. Alege de pe site rochia care îți place și comandă!

Rochia tip furou, cu bretele și tricouri albe pe dedesubt

Rochia furou este una dintre piesele must-have ale acestui an, purtate de mai toate vedetele, revenind in tendinte dupa o perioada de glorie in anii ’90. Cu un styling potrivit poti purta o rochie-furou neagra sau in alte culori de-a lungul anului, seara, cu tricou alb pe dedesubt, la evenimente speciale sau pe timp de zi, fiind o piesa foarte usor de adaptat. Vezi de unde poti cumpara online astfel de rochii cu bretele.

Pentru a afla preturile si marimea disponibila apasa click pe rochia cu bretele preferata.  

Este o piesa simpla, dar sofisticata, asa ca nu o incarca cu accesorii. Celebritatile aleg sa o poarte cu bijuterii cat mai delicate si pantofi eleganti. Un tricou alb, simplu, purtat pe dedesubt transforma rochia furou in optiunea perfecta pentru o zi relaxata, poate chiar si la birou daca dresscode-ul iti permite un astfel de styling.

Cand vine vorba de culori si materiale poti oricand sa mizezi pe negru, dar stai departe de rochiile cu prea multa dantela sau dintr-un material stralucitor.

Poarta rochia tip furou cu accesorii simple  

Zilele de primavara-vara sunt momentul ideal sa porti rochia tip furou. Alege o culoare specifica anotimpului, cum ar fi galben, crem sau roz pal. TIPS: Nu exagera deloc cu accesoriile si completeaza tinuta cu o pereche de pantofi nude, deloc iesiti din comun. Vei arata astfel simplu dar si sofisticat! Fix cum trebuie!

Pentru un aer cat mai rebel, leaga o camasa in talie, peste rochia tip de furou. Completeaza tinuta si cu o geanta mica pe umar si botine si vei fi cea mai cool!
Si mai pe scurt - aici gasiti cele mai cool rochite in trend: pe FashionDays, AnswearIn Puff, Starshiners, MissGrey sau  Zonia