CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Cu Mâneci Bufante - De Zi Sau Seară

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Mânecile bufante sunt extrem de feminine și pretențioase, amintind de creațiile victoriene, care se impuneau prin măreție și autenticitate. Rochiile cu mânecă bufantă reprezintă și un trend memorabil al anilor 90, accentuând talia și silueta într-o manieră extrem de feminină.

Rochii cu mâneci bufante - de zi sau seară

Mânecile bufante sunt extrem de feminine și pretențioase, amintind de creațiile victoriene, care se impuneau prin măreție și autenticitate. Rochiile cu mânecă bufantă reprezintă și un trend memorabil al anilor 90, accentuând talia și silueta într-o manieră extrem de feminină.

Cum se poartă aceste rochii în prezent? De ce roschiile cu manecile bufante sunt asa apreciate?

Încă de sezoanele trecute, rochiile și bluzele cu mâneci bufante și-au ocupat ușor locul în topul preferințelor pasionatelor de modă. O astfel de rochie te poate scoate ușor din încurcătură, oricare ar fi evenimentul la care vrei să participi. Vestea cea mai bună este că mânecile bufante se potrivesc mai multor tipologii de rochii, așa că vei găsi modelul care te avantajează.

- Stil feminin Rochiile cu mâneci trei sferturi, bufante, pe gât, de lungime medie (peste genunchi sau puțin deasupra genunchilor) sunt perfecte daca stilul feminin, romantic, este cel care te caracterizează. Avantajul acestui model este că poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și seara, în funcție de culoare sau imprimeul rochiei și modul în care accesorizezi.

- Apariții sexy Rochiile din materiale elastice, mai scurte, care se mulează perfect pe corp, cu mâneci bufante, lungi, amintesc de serile de club din anii 90. Dacă alegi o culoare vibrantă și accesorizezi cu o pereche de stiletto și cercei supradimensionați, poți fi sigură că vei fi o adevărată apariție.

Poți fi sexy și cu un alt tip de rochie cu mâneci bufante, mai lungă, din satin sau piele (mată, lucioasă sau întoarsă), coafură "wet look" și o pereche de cizme până sub genunchi.

Rochiile cu manecile bufante sunt alegerea perfecta pentru tinutele tale de zi cu zi sau chiar pentru o tinuta de party.

- Outfit-uri romantice, casual Vei putea purta diverse modele de rochii cu mâneci bufante într-o manieră romantică sau în stilul vestimentar casual, dacă le alegi pe cele peste genunchi, pe lângă corp, plisate sau în A.

Lasă-te inspirată de imprimeuri, dar și de cele mai simple modele, uni, chiar în nonculori și creează apariții inedite. Dacă ești interesată să investești în piese vestimentare actuale, dar care promit să rămână în vogă și peste 10 ani, atunci investește în rochiile cu mânecă bufantă!