CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Minimaliste De Purtat în Această Primăvară - Vară

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să porți Rochii minimaliste de purtat în această primăvară - vară? Avem cele mai vaporoase modele pentru tine și cei dragi. Fă-ți un cadou frumos azi!

Rochii minimaliste de purtat în această primăvară - vară

Stilurile simple și echilibrate din punct de vedere cromatic au fost și vor fi întotdeauna stilurile de bază în modă, care nu se evaporă odată cu noile trenduri care caracterizează fiecare sezon, fiecare an. Pentru că îți dorești să porți din când în când ținute compuse cu elemente simple, dar care îți pun în valoare trăsăturile, îți prezentăm câteva rochii minimaliste, ușor de purtat la birou, la facultate sau pentru plimbările în serile frumoase de primăvară.

Cum poți purta rochiile minimaliste? Stilul minimalist poate fi foarte ușor de adoptat în crearea unor ținute care corespund cerințelor de purtare pentru diferite ocazii, însă trebuie respectate câteva reguli la alegerea pieselor vestimentare pe care urmează să le mixezi. Rochiile minimaliste sunt cele care nu prezintă cusături vizibile, nu sunt încărcate și emană lejeritate. Minimalismul în modă se referă la textură, culoare și formă. De aceea, croiul rochiilor minimaliste va fi simplu, neîncărcat de aplicații, iar culorile vor fi fie neutre: culori pastel, nuanțe de gri, negru sau alb.

- Rochia tip sac - Rochia tip sac are un farmec aparte și poate crea o ținută perfectă: poți adăuga pantofi eleganți sau sport, asortate nuanței materialului rochiei. Astfel de rochii pot fi purtate în orice anotimp, astfel că primavara aceasta poți purta mai multe rochii decât de obicei.
- Rochia dreapta tip tunică - Rochiile de tip tunică au câștigat teren în ultimii ani, fiind create atât în culori neutre, cât și în culori puternice. Alege nuanța care te reprezintă și accesorizeaz-o în maniera care te caracterizează.
- Rochia cămașă (robe-chemise) - Se închide cu nasturi și poate fi croită fie ca o rochie tunică sau una în formă de A. Poate fi purtată în zilele calde, în vacanțe sau la plimbare, dar poate fi integrată cu succes și în ținutele casual sau office.
- Rochia fluida, cu buzunare - Buzunarele reprezintă un element chic, care aduce valoare pieselor vestimentare pe care sunt adăugate. Rochiile fluide cu buzunare pot fi accesorizate cu încălțăminte cu talpă joasă.

Avantajul acestor rochii este că se potrivesc oricărui tip de siluetă, fiind conturat un stil îngrijit, impecabil, care ți se potrivește ție și tuturor femeilor. Trebuie să reții că machiajul, coafura și accesoriile se vor conforma stilului și vor fi simple, însă vor arăta și ele impecabil.