CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Pe Un Umăr Dezgolit - Scurte, Midi Sau Lungi

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Momentul perfect să-ți faci cadou o rochie nouă, pe un umăr, senzuală, scurta, midi sau mai lungă, vaporoasă. Inspiră-te și alege rochia preferată, de ocazie sau pentru zi, de iesiri in parc, cafenea. Click pe link și descoperă-le:

Rochii pe un umăr dezgolit - scurte, midi sau lungi

Despre rochiile pe un umăr se spune că sunt adorate de către femei, grație senzualității pe care îl conferă designul atipic, dezgolind doar unul dintre umeri. Aleasă potrivit proporțiilor corecte și cu accesorizarea potrivită, rochia pe un umăr se poate transforma ușor în modelul tău preferat, mai ales că există modele pentru zi și pentru seară. Modelul potrivit de rochie pe un umăr va fi selectat în funcție de preferințele personale, conform confortului pe care îl simți atunci când porți un anumit tip de rochie. Acest aspect se referă la lungime, formă și culoare.

Lungimea și materialele corecte
Spre exemplu, rochiile lungi pe un umăr pot fi de seară sau de zi, în funcție de materialul ales pentru confecționare. Rochiile de seară pe un umăr sunt cel mai frecvent confecționate din materiale prețioase, împreună cu alte inserții deosebite, care o transformă într-o veritabilă piesă pentru un eveniment de anvergură. Rochiile de zi pe un umăr sunt cele din materiale lejere, mai puțin pretențioase, dar la fel de feminine. Cu toate acestea, există și rochii pe un umăr cu lungimi mai scurte, încadrate în categoria rochiilor de seară, dar și de zi.

Inspiră-te și alege rochia preferată, de ocazie sau pentru zi. Click & cumpara online:

În fond, pe timpul verii, multe dintre petrecerile la care ești invitată și vei participa au loc și în aer liber, iar acolo codul vestimentar nu include rochiile sclipitoare și accesorizate precum în cadrul evenimentelor de seară. .

Culoarea Culorile ținutelor purtate sunt și ele alese în funcție de momentul zilei, gusturile personale și modul în care îți evidențiază trăsăturile.
Accesorizarea contează - Iată cum poți accesoriza o rochie pe un umăr! Accesorizarea unei rochii pe un umăr este motivul pentru care multe femei ocolesc acest tip de rochii, pentru că, într-adevăr, este o idee mai dificil de accesorizat, în comparație cu un model clasic sau cu umerii goi.

Așadar, acestea sunt câteva recomandări pentru accesorizarea impecabilă a rochiei pe un umăr pe care urmează să o porți:
- pentru că linia decolteului trebuie să fie pusă în evidență de croiul asimetric, evită să adaugi coliere de dimensiuni mari sau care încarcă mult
- accesoriile tip statement, foarte strălucitoare etc. Dacă dorești să adaugi un accesoriu în zona gâtului un lănțic simplu, delicat, este alegerea optimă;
- concentrează-te pe accesorizarea cu cercei, deoarece în cazul lor, aceștia pot fi dintre cei mai spectaculoși.

Da click pe rochia preferta pentru mai multe detalii, culori si preturi:

Feminine și senzuale, rochiile cu umărul gol, dezgolit, îți pun în evidență corpul cu totul, umerii, gâtul și bustul. Pentru că sunt piese vestimentare extravagante, ele nu necesită prea multe bijuterii sau accesorii sofisticate. Dacă le porți cu niște pantofi înalți și o geantă modernă, vei obține o ținută elegantă și stylish. În funcție de momentul zilei, putem alege sa porti o rochie mai scurtă, midi sau pe cea maxi.

În zilele călduroase de vara putem purta pentru o rochie mini cu umărul gol, cu flori, moderna, asortată alături de o pereche de sandale gladiator. Dacă ești invitată la un eveniment monden, seara, poți opta pentru rochii cu umărul gol mai lungi, dintr-un material fin, vaporos. Optează pentru un material care curge liber pe corp pentru a da fluiditate siluetei.