Cadouri de Craciun
Cauți cele mai cumpărate servicii de masa din porțelan fin, însă la prețuri avantajoase, de la Luminarc, Kring Ina, Corelle, Villeroy&Boch sau Seltmann- Weiden Bavaria? Am făcut un top 12 cu astfel de servicii de masă ieftine, din porțelan, unele simple și altele colorate, perfecte pentru a fi oferite cadou de casă nouă, cununie civilă, nuntă sau alte ocazii importante.

Când vine vorba de servirea mesei, serviciile de masă sunt elemente esenţiale în orice locuinta sau restaurant. Fie că e vorba de o cină festivă sau pur şi simplu o masă restrânsă în familie, alegerea unui set de farfurii de bună calitate şi potrivit evenimentului te defineşte ca personalitate şi reprezintă un mare respect pentru toti invitaţii.

Serviciu de masa Luminarc Carine, 19 pie
Detalii
Serviciu de masa, Ambition Kubiko, 18 pi
Detalii
Set 19 piese,mod.Olimpia La Savin,Tognan
Detalii
Serviciu de masa 16 piese, Corelle, Sand
Detalii


De ce să alegi serviciul de masa de porţelan fin, la un pret avantajos
Click pe serviciul preferat pentru detalii si preturi:

Serviciu de masa Kring Sarah, Portelan S
Detalii
Serviciu de masa Luminarc Quadrato, 19 p
Detalii
Serviciu de masa portelan Holiday Malaga
Detalii
Set veselă cu 18 piese Villa dEste Fiji
Detalii


Când spui porţelan spui Eleganta, Luminozitate, Lux, Exclusivitate - câteva atribute ce construiesc faima şi respectul de care s-a bucurat de-a lungul timpului.Recunoscute pentru calitatea superioară, serviciile de masa din porţelan sunt foarte rezistente atât la lovituri cât şi la temperaturi ridicate. Produsele din porţelan au cea mai ridicată rezistenţă mecanică dintre toate produsele ceramice. Acesteanu se deteriorează în maşina de spălat vase,nici în cuptorul cu microunde, chiar dacă sunt folosite timp îndelungat. Serviciilede la Luminarc, Kring Ina, Corelle, Villeroy&Boch sunt recunoscute ca fiind de buna calitate, rezistente, dar si ieftine.
Gasesti mereu reduceri sau oferte speciale la astfel de servicii de masa din portelan de lux pe eMAG, Bonami sau Somproduct. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste in bucatarie.

Serviciu de masa Mara, 18 piese
Detalii
Serviciu de masa 18 piese, portelan, Cor
Detalii
Set veselă colorata cu 18 piese Villa d
Detalii
Serviciu de masa lux Sonate Nostalgie
Detalii


Seturile superioare din porţelan fin, de lux, de preferat minimalist sunt indispensabile în aranjarea meselor festive, de Craciun, de Paste sau la zilele de nastere. Serviciile de masă elegante sunt acele elemente care conferă rafinament unei mese festive. Porţelanul este unul dintre cele mai preţioase materiale din care pot să fie confecţionate seturile de servire a mesei, cafelei şi ceaiului, de aceea alege-l atunci cand doreşti un serviciu de masă de calitate şi care să-ţi pună în valoare preparatele.

Optează pentru serviciu de masă, minimalist sau clasic, de calitate, albe simple sau cat mai colorate. Simplitatea reprezintă definiţia eleganţei. Stilul minimalist este reprezentat de forme simple şi fundamentale. Inspirat din simplitate, acest stil modern, minimal, a schimbat radical tradiţiile în domeniul designului serviciului de masă.

Rondo uni set cafea 20 piese Seltmann-We
Detalii
Serviciu de cafea portelan No Limits Flo
Detalii
Set de portelan mic dejun 18 piese, Vill
Detalii
Serviciu de masa Kring Amelia, Portelan
Detalii


Şi nu în ultimul rând, seturile de porţelan, premium, de înaltă calitate, pot fi întodeauna oferite cadou de casă nouă, cununie, nunta sau logodna. Cu ajutorul celor mai preţioase seturi din porţelan reuşeşti cu uşurinţă să exprimi sentimente şi urări pentru care cuvintele pot să pară mult mai mici.
Gasesti mereu reduceri sau oferte speciale la astfel de servicii de masa din portelan de lux pe eMAG, Bonami sau Somproduct. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste in bucatarie.
Serviciu de Masa Rondo Uni ,Seltmann-Wei
Detalii
Serviciu de masa 43 de piese, Ambition B
Detalii
Set vesel[ din ceramică Villa dEste Mal
Detalii
Serviciu de masa Luminarc Ocean - 44 pie
Detalii

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.