CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Șlapii De La Adidas Cu Alb și Negru, Perfecți și La ținutele De Stradă

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Șlapii de la Adidas cu alb și negru, perfecți și la ținutele de stradă. Cauți produse originale? Le avem noi ordonate și organizate pe site pentru tine.

Șlapii de la Adidas cu alb și negru, perfecți și la ținutele de stradă

Stilurile confortabile sunt din ce în ce mai propuse, începând cu marile case de modă și până la creațiile brand-urilor mass-market. Astfel, șlapii sport sunt integrați ingenios alături de cele mai simple piese vestimentare, în zona casual, dar și cu ținute mai excentrice, completând cu succes stilul street-style.

Șlapii Adidas în clasicele alb și negru - perfecți pentru ținuele de stradă. Click & Cumpara online:

Pentru iubitorii acestui brand, veștile bune sunt numai binevenite! Vei putea purta acești șlapi în ținutele casual, zi de zi, fără a te îngrijora că nu ești în trend. Șlapii de acest tip pot fi purtați în cele mai inedite compoziții:
- Șlapii integrați în ținute casual Uneori ne place să fim relaxate și să ne îmbrăcăm cât mai simplu și confortabil. Pentru aceste zile, stilul casual este cel mai potrivit. Alege rapid un tricou simplu și perechea de blugi preferată, adaugă șlapii Adidas și o pereche de ochelari și vei avea o ținută chic.

Fiind un stil extrem de permisiv, ținutele casual alcătuite cu jeans, tricou și șlapi pot căpăta chiar și o notă glam prin adăugarea unui sacou deconstruit și o geantă cu baretă din lanț.

- Pantalonii simpli slim fit și cămășile lejere care depășesc linia taliei vor funcționa perfect în zilele cu program încărcat, alături de șlapii Adidas și o geantă supradimensionată într-o culoare mai puternică. Șlapii în alb și negru de la Adidas vor alcătui o ținută superbă cu pantaloni din piele, o cămașă albă în stilul retro și o accesorizare atent aleasă: o pereche de ochelari cat-eye, o geantă cu bareta pe umăr, machiajul și pieptănătura extrem de îngrijite.

- Street style cu o notă sport - Stilul street-style este unul extrem de popular în moda promovată de tinerii din Tokyo, Paris și Londra, fiind reprezentativ pentru persoanele cu un caracter puternic, dar care îndrăgesc în același timp moda și permisivitatea ei.

Gasesti mereu reduceri si modele noi de slapi Adidas cu alb si negru sau colorati pe eMag, AnswearOriginals, B-Mall. Alege sa-i cumperi online, cu transport rapid si mai ieftine.
Alăturați ținutelor street-style, șlapii clasic Adidas oferă ținutelor un element pe alocuri puternic, o notă suprinzătoare, completând armonios look-ul.