CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Tenișii Sau Adidașii Roz Sunt Pe Lista Ta De Dorințe?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Tenișii sau adidașii roz sunt pe lista ta de dorințe? Poate te-ai săturat să cauți peste tot. Noi îți oferim cele mai bune idei de cadouri. Avem sute de modele

Tenișii sau adidașii roz sunt pe lista ta de dorințe?

Îi purtăm foarte des și nu lipsesc din nicio garderobă, sunt comozi și pot fi integrați în ținute care aparțin stilurilor diferite: tenișii. Și pentru că vara este sezonul lor, este preferabil să alegi tenișii în culori deschise, pastel, care să învioreze zilele cu soare. Astazi vom vorbi despre tenisii sau adidasii roz - perfecti pentru sezonul cald.

Se poartă tenișii roz in combinatie cu alb
Încălțămintea sport de culoare albă este deja un simbol clasic, dar și nuanțele de roz sunt la mare căutare în sezonul cald. Iar dacă nu te poți decide, poți achiziționa câte o pereche din fiecare culoare, căci vei găsi cu ce să-i asortezi. Tenișii sunt recunoscuți pentru confortul purtării, pentru design-ul atemporal, pentru că pot fi purtați de oricine, dar mai ales pentru versatilitatea cu care pot fi integrați în outfit-urile zilnice. Astfel, aceeași pereche de teniși poate fi purtată în ținute exclusiv sport, dar și cu o rochie casual, precum și cu jeans și un sacou office. 

Da click pe incaltamintea preferata roz pentru mai multe detalii si preturi:

Ghid util de achiziție pentru tenișii sau adidasii roz 

Alegerea perechii ideale de teniși este mai puțin solicitantă decât în cazul altor pantofi, cel puțin din punctul de vedere al confortului. Care sunt însă criteriile de bifat atunci când pornești în căutarea tenișilor?
- Alege un brand de calitate Deși sunt accesibili ca disponibilitate, încercați să alegeți de fiecare dată mărci recunoscute pentru crearea modelelor de teniși. Deși multe modele sunt create din materiale textile și aparent design-ul nu este diferit de cei care costă chiar și de 3 ori mai puțin, tenișii de calitate sunt mai confortabili, mai rezistenți și mult mai bine finisați.
- Verifică tabelul cu mărimi La fiecare achiziție de încălțăminte, măsoară-și din nou piciorul și verifică tabelul cu mărimi integrat fiecărui articol în parte. Reține faptul că mărimile pot fi diferite de la un brand producător la altul și uneori, chiar și de la un model la altul.
- Alege culorile care se asortează cu majoritatea hainelor din garderobă Fiecare articol de încălțăminte pe care îl adaugi colecției tale trebuie să fie "pereche" cu minim 2-3 ținute din garderobă.

Iesi din anonimat purtand o pereche de tenisi sau adidasi roz - click & shop

Dacă alegi teniși albi, posibilitățile de combinare sunt nelimitate, iar cei roz, diferite nuanțe funcționează de asemenea cu jeans în diferite culori, rochii și fustele tale preferate de vară.